2013. május 8., szerda

Coastal Scents 22 darabos ecsetkészlet



Egy álmom vált valóra a Coastal Scents 22-es ecsetszettjével. Még síelni voltunk, mikor megérkezett a csomagom Amerikából - ennek is külön sztorija van amúgy, milyen hányattatott sorssal várta a hazaérkezésünket a hintaágyon, ki tudja hány napja, ahonnan bárki ellophatta volna - köszi Potás bácsi; a magyar beszerzési összeg alatt sikerült hozzájutnom szállítással +3 kabukival együtt leárazva, nem hagyhattam ki:) 

Coastal Scents 22 szintetikus és természetes szőrből készült ecset + tok mágneses kapoccsal
Hol juthatsz hozzá? MakeupPlaza 
Mennyiért? 16.000 Ft 

Azonban, itt vége is a tündérmesének, szerintem a tusecsetet használtam belőle azóta, azt is csak egyszer, mert a Real Techniques ecseteim mellett nem érzek késztetést, hogy bármilyen másik ecsetet a kezembe fogjak. Néha belegondolok, milyen igazságtalan is ez, hogy nem használom őket (bár mostanában rúzs+szempillaspirál kombóhoz nem kell túl sok ecset:D), végül általában arra jutok, hogy majd, ha egyszer megtanulok jól sminkelni és esetleg menyasszonyokat pingálok szabadidőmben, vagy hasonlók, nagyon jól fog jönni ez a szett, mert szuperül egybe van rakva, minden megtalálható benne, amire egy sminkhez szükség van, vegyesen szintetikus és állati szőrből készült szálakkal, és 22 darab ecset csak akkor nem elég, ha minden koszorúslánynak is én készíteném el a sminkjét...:) (szép álmok, szép álmok:) És persze egy tokban van minden, ami nagyon masszív és funkcionális is.

Ugyanakkor nagyon szuper kis szett, részben azért is írom ezt a bejegyzést, hogy meghozzam a saját kedvemet a sminkeléshez vele:D Előszöris, gyönyörűek. Főleg így együtt. Az ecsetek álompuhák, és a minősége az ár többszörösével egyenlő. 


A tok nagyon szuper, biztonságban érzem a szettem benne, nagyon masszív és egyben a bőrborítás miatt luxus érzetet is kelt. Minden ecset egyenként be volt csomagolva műanyag fóliába, a nagyobbak fejét pedig egy ecsetvédő is óvta bármiféle sérüléstől. Semelyik ecset nem volt selejtes, és a tok is elsőre úgy "hajlik" záráskor, ahogy szeretnénk, egy mágneses patent pedig gondoskodik róla, hogy minden a helyén is maradjon.

Mivel nem használtam semelyik ecsetet, csak az egyik tusecsetet (ami az ő leírásukban szemöldök ecset), ezért csak erről írnék. Nagyon szép, vékony vonalat sikerült vele húznom annak ellenére, hogy nagyon el tudom rontani általában ennek megrajzolását, ugyanis régebben nem voltam nagy "tusos" lányzó, főként nem zselés tusokkal, számomra ez teljesen új volt, mikor belecsöppentem ebbe a világba:) Szóval remekül funkcionált, azt sejtem, a többi ecset is ugyanilyen szépen fog muzsikálni, ha egyszer eljutok odáig:D

Végül egy nagy rakat kép, ha már több tapasztalatom lesz az ecsetekkel kapcsolatban (egyen-egyenként), akkor még írok róluk bővebben, addig viszont csak ajánlom mindenkinek, mert tudom, hogy szuper, csak egyszerűen jelenleg nem tudom kihasználni:) Ezt a pénzt pedig bőven megéri, főleg ilyen minőség mellett.













Végezetül pedig a kedvenc ecsetem (annnnnyira zabálnivaló!):


Nektek van kedvenc ecsetetek /ecsetszettetek /ecset márkátok? 


  
Petronella xox

5 megjegyzés:

  1. Hogy lehet ezeket nem használni :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem sminkelek mostanában túl sokat:/ szerintem ősszel/télen veszem majd jó hasznát!

      Törlés
  2. Hidd el, vannak ezek is olyan jók, mint az RT, csak arra kell figyelni, hogy ne használd folyékony termékhez azt, amelyik természetes szőrből van :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet!:) Most már eléggé meghoztam a kedvem a sminkeléshez:D Lehet, hogy azon múlna a dolog, hogy ki kéne szedni a tokból az ecseteket és a többi közé rakni:/ de olyan szépek együtt!

      Törlés
    2. Mosd ki őket előbb a biztonság kedvéért, és hidd el, átlátszó pohárba állítva is szuperül néznek ki együtt ;-)

      Törlés