2013. október 2., szerda

Orly Goddess



Ahogy tegnap is ígértem, ma egy nagyon különleges-különös lakkal szolgálok nektek, amiről képtelen vagyok megállapítani, milyen színe van. Valami ilyesmi születhet a világosabb bordó és lila házasságából. Különleges, semmihez nem hasonlítható színe van, amilyenem még sosem volt ezidáig:) Innentől csak szőlő lesz. Nem látok gyakran szőlőt, mert kifejezetten nem szeretem, de valami ilyesminek képzelem távoli emlékeim alapján :)


Érdekes módon az előző napi Mac Purple Majestyhez hasonlóan rémisztő volt az első réteg utáni látvány, amit a második réteg korrigált. Gyönyörű, fényes a végeredmény.


Annyira bírom az Orly lakkok kupakját, könnyen fogható/csavarható, gumiszerű anyagból készül. A 18 ml borzasztóan sok, majdhogynem elfogyaszthatatlan mennyiség, de mégis biztonságban érzem magam miatta, hogy nem  leszek kifogyás közelében :)

Nagyon őszi a látvány, tökéletes ebben az átmeneti szakaszban is, mikor még nem akarunk túl sötét színeket viselni, de már elegünk van a nyári árnyalatokból :)


A Perfect Nails leárazott polcán találtam rá a Dohány utcában. Érdekes, mert úgy kellett rábeszélnem magam, hogy vegyem meg, pedig mekkora butaság lett volna otthagyni 1000 Ft-ért...:) Ezt a pénzt NAGYON megérte! Nagyon szerethető lakkocska :) Azt hiszem, elégedett vagyok, tökéletesen megfelelő ez a bejegyzés a névnapomhoz méltóan (:

13 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a lakk O.O meg tudnád mondani pontosan hol a dohány utcában?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dohány utca 46. nagyon közel van Blahához, 2 perc séta. De itt egy térkép: http://www.perfectnails.hu/index.php?menu=13&tipus=cikkek&menuszint=0

      Törlés
    2. Köszönöm, de jó mert közel van ^^ a héten meg is sasolom :)

      Törlés
    3. Bocsi, még egy kérdés aztán abbahagyom :D Ugye ide mezei polgár is bemehet? Tudod vannak üzletek ahol mondjuk csak körmösök vagy kozmetikusok vásárolhatnák, vagy csak nagyker és az adott emberek mehetnek be. Szóval ez nem ilyen, hogy speciális végzettség vagy akármi kell hozzá, hogy itt vásároljon az emberlánya, vagy úgy mint egy Rossmannban, bemegyek aztán megveszem ami tetszik? :) Köszönöm

      Törlés
    4. Bárki bemehet, bármit megvehet, csak annyi, hogy csengetni kell, ha épp nincs bent egy vevő sem. A speckó körmösök nagyker áron vásárolhatnak, de csak valami 5% körüli kedvezmény, nekem sincs ilyenem. :))

      Törlés
  2. Hát ez gyönyörű, és nagyon jól áll Neked!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színe van, és tetszik, hogy nem nagyon lesz sötétebb, mint az üvegben. Nagyon jól áll, tényleg :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon kellemes a színe. ezt felirtam magamnak:)

    VálaszTörlés