2013. október 23., szerda

Claire's ezüst sand lakkSziasztok, a tegnapi bejegyzés (amit most olvashattok) elmaradt, de pótlom a hiányosságokat:) Hogy ne boruljon fel az univerzum rendje, meg a blogolási tematika, még este számíthattok egy bejegyzésre, annyit elárulok, hogy egy Naillandből szerzett lakkocska lesz:)


Ez tipikusan egy olyan lakk, amit nem lehet nem észrevenni. Felkened a körmeidre, sétálsz benne, és szórja a fényt, mint az órák számlapja, amin visszatükröződik a napfény, és ki lehet vele égetni mások szemét:) Azon az egy napon az egyetemen, mikor rajtam volt, megállás nélkül simogattam az ujjbegyemmel az érdes kis felületét (persze csak a bal kezemmel, mert a jobbal jegyzeteltem:), hihetetlen jó mókának bizonyult:D és természetesen sokan megfigyelték ezt a téli csodát!


A Claire's egy arculatváltáson ment át a körömlakkok terén, amit biztosan sokan észrevettetek, ezért kb. egy hónapja 300 Ft-ért dobálták a megmaradt "régi típusú" lakkjaikat. Épp az egyik barátnőmmel vásárolgattunk, aztán rávetettük megunkat a lakkokra:) nagyon jó vétel volt ez a lakk, de sajnos már csak ebben a színben volt a "Glitter sand" lakkok közül.


És biztosan néhányan közületek most felsóhajtotok, hogy "Jé! Ez olyan, mint a Golden Rose Holiday 51-es lakkja!" "vagy mint az IsaDora Diamond Crush!", szerintem is van hasonlóság, csak a Golden Rosenak és IsaDorának szerintem kicsit jobb minősége van. Nem mintha ennek rossz minősége lenne, csak az az egy bajom van vele, hogy két rétegben láthatjátok a körmömön, élőben teljesen okés volt, de így képek alapján nem értem, miért nincs fenn még egy harmadik réteg is. Ellenben a Golden Rose pl. már 2 rétegben teljesen jó.

Nagyon csillog, a három lakk közül bármelyiket bármikor felkenném a körmömre egész télen!!:)
Nektek megvan valamelyik?

19 megjegyzés:

 1. csodálatos szín :) <3

  VálaszTörlés
 2. nekem is a hó, a gyönyörűen csillogó hó jutott eszembe róla. gyönyörű.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is pont ugyanezt gondoltam. Aztán tegnap megláttam a Naillandben a körömmargarétán egy ezüstbe hajló, csillogós fehér Holiday lakkot (amiből már egy darab sem volt), azóta is azt siratom, az egy az egyben a decemberi hó :(

   Törlés
 3. Nagyon szép, elegáns :) Mennyi ideig bírta? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mivel nagyon sok lakkot kell mostanában kipróbálnom, sajnos szinte semelyikről nem tudok releváns információt adni tartósság terén.:( A bejegyzésben is írtam, hogy csak egy napig volt rajtam, de lehet, hogy lesz még alkalmam a tartósságát vizsgálni :)

   Törlés
 4. Szép lakkocska, a Claire's lakkok (egyenlőre) nem tudnak elcsábítani, de másokon szívesen elnézegetem! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hmm hát igen, a 13 éves célcsoportjukkal én sem tévedek be túl gyakran, csak 1) ha a 11 éves húgomat szeretném valamivel meglepni (de lassan ő is kinő belőlük) 2) ha a körömlakkjaikat nézegetem :D

   Törlés
 5. Ezt a lakkot én is megvettem, és hihetetlenül odavagyok érte! Egy percig nem bánom, hogy eljött velem. :D

  VálaszTörlés
 6. hűű nagyon szép, különleges lakk, télre is :)

  VálaszTörlés
 7. De szép, én is szeretnék majd egy ilyen ezüstöset is a többi sand lakkom mellé :$ :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Réka: igazi téli darab, bizony :)
   Elíz: ha ezt már nem lehetne kapni, a Golden Rose is nagyon megéri, és csodálatos!

   Törlés
 8. Csodás ez a lakk, de én inkább télen viselném, olyan jéghercegnős. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Niki: ;)
   Moon Angel: igen, biztos én is gyakrabban nyúlok érte majd télen, de ezüst kiegészítők mellé ősszel is hordható :)

   Törlés
 9. Ez baromira úgy néz ki mint pl. az Isadora ( azaz elképesztően csúcs ) és szerintem minőségre sem lehet panasz mert sand lakkoknál valahogy egyforma a teljesítmény. Szóval ez egy superdupe!! Ja és mennyire jó vétel volt! Most várok Asostól rendelt Barrym lakkot ami szintén hasonló texturájú, amint megérkezik azonnal kipróbálom, de ez a Claire's lakk árban mindegyik hasonló lakkot laposra veri :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lakk Matt: abban én sem kételkedem, hogy egy szuper vétel volt! Hű a Barry M új sand lakkjai valami elképesztően, csodálatosan, hihetetlenül szépek, most nagyon lennék a helyedben:) Az összeset szeretném belőlük!

   Törlés