2013. október 13., vasárnap

Rainbow challenge #6 - KékGondolkoztam, mi lenne a legjobb kéknek, és a sok terv közül végül egy galaxis lett, mert ilyet még sosem csináltam. Pedig annyi lehetőség van bennük, az lenne a legjobb, ha legalább minden hónapban egyszer csinálnék egyet. :)
Egy nagyon tanulós napon alkottam ezt. Jól esett egy kicsit kikapcsolódni és körmöt festeni:) Bár azt nem tudom, hogy az egyetemre pl. bemennék-e ilyen körmökkel - talán egy minden körmön teljes galaxisossal, nem ilyen csöpögőssel. 


Jó volt mókázni és vadulni a feltépdelt kozmetikai szivacs darabkákkal és a körömlakkokkal, de ritkán jut időm ilyesmire. Pedig úgy szeretek összetettebb dolgokat is alkotni :/Nagyon sok lakkot használtam hozzá, ha valakit érdekel, szóljon és megírom kommentben, de feleslegesen nem traktállak titeket 10 körömlakk árnyalat nevével:)

Szóval ez lenne a kék kihívás. Még két szín következik, aztán áttérünk a technikákra! 
Ne feledjétek, a többiek alkotása a lenti boxban:

Ti készítettetek már galaxis körmöket?
33 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik :)) ez az Orly lakk tökéletes hozzá, a 'csöpögés' pedig baromi jó ötlet volt, teljesen más így a manikűr, mint az 'egyszerű' galaxisos minták. Szép lett nagyon *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ez az Orly egy csodalakk, a barátomtól kaptam, úgyhogy még ezért is szeretem:)

   Törlés
 2. Csodaszép, az Orly lakkért pedig akár ölnék is... :) Mi a színárnyalat neve?!

  Én amikor még suliba jártam műkörmöm volt és akkoriban a legdurvább, legextrémebb, legszínesebb dolgokat csináltattam meg és soha, senki nem szólt érte... Max. vizsgaidőszakban választottam valami finomabb mintázatot. Nyilván felnőttek vagyunk, úgyhogy senkinek semmi köze hozzá. Ezért sem értem pl. ami most Kaposváron folyik... Persze kérdés, hogy milyen konzervatív egyetemen tanulsz... :) Nálunk akik tanári szakon voltak azoknak szóltak néha, de csak ha valami nagyon extrém volt rajtuk. Én ilyennel simán bementem volna. Gyönyörű és ízléses!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A lakk Orly - Halley's Comet. Már írtam róla bejegyzést, csak még nem tettem közzé, de ha ekkora sikere van, akkor lehet, hogy ez lesz a mai bejegyzés:)

   Igen, azt én sem tudom felfogni:/ én mondjuk annyira nem szeretek feltűnősködni, néha csak jobb elbújni a tömegben:) de vannak napok, mikor én is extravagánsabb szeretnék lenni, akár körmökön, akár másban:) Nálunk ilyesmiért nem is szólhatnak be szerintem, de még amúgy sem volt rá példa az elmúlt másfél évben. Köszönöm, hogy leírtad ezeket :)

   Törlés
 3. Szuper ez a díszítés, nagyon tetszik! Ügyi vagy! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, Réka! Nem is volt nehéz, igazából ez tipikusan az a típusú manikűr, amiben bármit csinálsz, csak jó sülhet ki belőle:)

   Törlés
 4. Azta, nagyon szép lett, baromira tetszik! Ilyen 'csöpögős' megoldással még nem is láttam sehol, igazán kreatív :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó, hogy tetszik!!!:) én a csöpögős manikűröket nagyon kedvelem, nem csak ebben, de úgy simán is. Olyan kis édesek:)

   Törlés
 5. Nagyon szép lett!
  Ötletes a galaxis ilyen formában megjelenítése!:)
  Tetszik nagyon!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, még majd próbálkozom galaxisokkal:) (amúgy kb. minden színhez meg lehetne csinálni a kihívásban, mennyire jó lenne!!)

   Törlés
 6. Ráfröccsent a tejút a galaxisra :) Nagyon tetszik! Szuper ötlet :)))

  VálaszTörlés
 7. Nagyon tetszik!!! És az az Orly lakk is valami mesés!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. áá ez az Orly lakk szerelem:) annyira gyönyörűséges! A kis szívem csücske:)

   Törlés
 8. Ez de szép lett, különleges! **.** Én szeretem ezt a manikűr technikát. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most, hogy kipróbáltam, rájöttem, hogy én is szeretem. Bár kicsit pepecselős, de ha az ember le van zsibbadva agyilag, akkor jó kikapcsolódás:)

   Törlés
 9. Fantasztikus galaxist alkottál a körmeidre, le a kalappal! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Reni, igazából baromira élveztem elkészíteni:D

   Törlés
 10. ez valami csodaszép kék és csillag és szép manikűrr!!!

  VálaszTörlés
 11. Gyönyörű szép lett! Fura, mikor először megláttam, rögtön a tél és a hóesés jutott róla eszembe. :D Aztán rájöttem, h nem, ez nem az, ez galaxis. (: Nagyon szép színe van annak az Orly lakknak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. amúgy tényleg lehet rá asszociálni, most hogy jobban megnéztem!:) Jajj ez az Orly nagy kedvenc ám.

   Törlés
 12. Nagyon szép lett!!! :) Régi vágyam, hogy nekiálljak valami hasonlónak, de most már lehet, hogy inkább Veled csináltatnám meg. :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj Edina, nem szorulsz te rám, nem kell Téged félteni :P :D

   Törlés
 13. Nagyon szépséges lett! Iszonyat jó ez a "csöpögős festékes" megoldás. :)

  VálaszTörlés