2013. október 2., szerda

Nyomdás szerzemények #2Reggel jól indult a napom, mert ahogy lementem kávét készíteni, megláttam az asztalon a brit királyi postával érkezett csomagot. Nagy volt az öröm, főleg, hogy sikerült a névnapom napján megérkeznie, másfelől egyáltalán nem számítottam rá, hogy ennyire gyorsan itt lesz.

Bizony, én is ilyesmire vetemedek a közeljövőben. Nyomdázni fogok, és nem is akármilyen nyomda lemezekről. Szeretnétek őket látni?:)

(a linkeken a webshopot és az adott terméket találod)

Annyira szépek, hű annyira boldog vagyok:) Csak az a furcsa és kínos szituáció állt elő, hogy nyomdázó lemezeim vannak, de nyomdázóm még nincs :/ de úton vannak, tudatom, ha változik a helyzet ;)

Az ára mindegyiknek £4.99 tudom, hogy nem kevés pénz egy lemezért, de ezek a minták olyan szépek, különlegesek, egyediek, hogy nagyon szívesen ajánlom bárkinek. A minőségéről saját tapasztalatból még nem tudok írni, de eddig csak jókat hallottam róluk. Persze ezen kívül szeretnék beszerezni pár Bundle Monster, Pueen és ebayes szépséget is, de csak az ésszerűség határain belül :)

Erzsinél több MoYou lemezt is megcsidálhattok így is, és bevetésben, érdemes körülnézni ;)

16 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lemezeket vásároltál, a legjobban a vitorlás 3-as tetszik:)
  Viszont van egy rossz hírem, nem lehet leállni....nézd meg a holland Dashica-t, a 70-es és 80-120-as lemezek között csodákat találni :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is rajongásig szeretem a tengert, szóval szinte meg sem fordult a fejemben, hogy ne hozzak valami hasonlót is el tőlük:) Jajj sejtem:/ És nagyon sajnálom... vagy mégsem..:) Okés, köszi a tippet, utánuk nézek!

   Törlés
 2. Huh, nálam a második a nyerő, azért még én is kiadnék ennyi pénzt, nagyon sok a szép minta rajta, sőt az összes tetszik azon *-* minél hamarabb kérek tesztet velük! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aaaaannyira csodálatos, ugye??! Én is így voltam vele, hogy az összes minta gyönyürű rajta:) Igenis, kapitány ;)

   Törlés
 3. Boldog Névnapot utólag is! Várom már vele a manikat, kíváncsi vagyok milyen élesben :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönömköszönöm:) nem is annyira utólag, igazából csak ma ünnepeltük meg, mert tegnap estig suliban votlam :) igyekszem ;)

   Törlés
 4. Jajj nagyon szépek és várjuk velük a manikat! :) Boldog Névnapot így utólag!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ma a nagy várakozásban (hogy nem jönnek meg az ebayes nyomdázók..) vettem végül egy Essence nyomdázó szerkentyűt (természetesen csak a 4. Rossmannban találtam), úgyhogy holnap próbálkozom is valamivel reményeim szerint:)

   Törlés
 5. nagyon tetszenek! a baglyos a kedvencem! :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jó beruházás volt, imádni fogod őket! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ha beruházásnak nem is volt jó, az biztos, hogy nagyon szeretni fogom őket!!:)

   Törlés
 7. szuperek a paletták pro 4-es nekem is megvan :D

  VálaszTörlés
 8. szuperek a paletták pro 4-es nekem is megvan :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na, akkor ezek szerint népszerű kis paletta:) alig várom, hogy kipróbálhassam őket!

   Törlés