2013. október 26., szombat

Orly - Fowl Play



Ezt a lakkot legalább minden második héten előveszem. Ez a lakk az egyik kedvencem. Ha lennének kétségeitek a miért felől, nyomjatok egy tovább gombot :)


Elképesztő, hogy mi folyik itt az üvegben - ez egy pehely tenyészet! De pelyhekből is a jobb fajta - nem egyszerű/egyszínű zöld vagy narancsságra, mint a hasonló lakkok nagy többsége, hanem a szivárvány minden színében táncolnak - a körmökön pedig leginkább a kék és vörös figyelhető meg elsőnek. Mindemellett apró csillámokat is láthatunk a sötét lila jelly alapban.


Mivel önmagában a jelly lakkok csak kb. 3 rétegben fednek elfogadhatóan, én egy sötét padlizsán lila lakkot szívesen ajánlok mindenkinek alá, egyrészt így fölösleges rétegektől - időt és pénzt spórolva - szabadulunk meg, másfelől így nagyon jól kijönnek a pelyhek és egyenletes fedést kapunk.


Annyira szép, hogy meg sem tudok megszólalni *.* Bárcsak ilyen színű lenne az autóm!


A tartóssággal semmi problémám nem adódott, a 3 napos strapát bírja, ennél tovább még egyszer sem hagytam fenn. Ha még lehet kapni a Perfect Nailsben, akkor 1000 Ft-ért árulják akciósan, de elmondom nektek, hogy én az eredeti 2100 Ft-os áránál többet is kiadtam volna érte, nem hogy ennyi pénzt..! Ugyanennyibe kerül egy MaxFactor mini lakkocska, ami össz-vissz 5 ml, ez pedig 18 ml :)

Ui.: hajnalban elutazom, csak kedden leszek újból úgy igazán netközelben. A vasárnapi kihívásra időzített bejegyzés kerül ki, de amúgy keddig a mindennapi írás átmenetileg szüneteltetve lesz :/

21 megjegyzés:

  1. Tényleg gyönyörű *-* Jó utat :)

    VálaszTörlés
  2. Meseszép *-* Maga az a lilás lap is nagyon é, de a pelyhekkel csak csodálatosabb lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden tiszetelem a megalkotójáé, hozzátett valamit, hogy még szebb legyen a világ *.*

      Törlés
  3. Tényleg felettébb szép! Szeretem, ha egy lakk nem 1 színű, így sokkal különlegesebb. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezek a pelyhes csodák nagyon különlegesek. A duokróm/multikróm lakkokkal mondjuk nem mindig vagyok kibékülve, de a pelyhesek bármilyen formában el tudnak csábítani :)

      Törlés
  4. Kicsit olyan, mint egy lakkos üvegbe zárt ősz-darabka :)

    VálaszTörlés
  5. Válaszok
    1. Manna: én gyönyörűnek mondanám :P
      Franciska: pontosan, őszre nem is választhatnék szebbet :)
      Nikkii: bizony *.*

      Törlés
  6. Gyönyörű ez a szín, csodálkoztam is, hogy eddig nem láttam blogokon és üzletben sem, igaz mostanában az Orly márka nem tudott becsábítani az üzletébe, az új kollekciók nem tetszenek, jó választás volt, főleg ennyiért :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szeretem! Igen, én sem járok feléjük túl gyakran mostanság, de nagyon örülnék, ha gyorsabban érkeznének az új kollekciók - és jönne az összes :)

      Törlés
  7. Nagyon szeretem a beépített pelyhes lakkokat! Nekem egy piros van, és imádom, ez a sötét pedig tökéletes őszi szín. :-)

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörűséges ez a lakk, igazán szívet dobogtató, jól összerakott kis szépség! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  9. Akkor én most félve írom le, hogy több, mint egy éve megvettem ezt a lakkot és még nem használtam.... Nem is tudom mi ütött belém, de sürgősen pótolnom kell ezt a hiányosságot :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aggie!!:D Most biztos sokan haragudnak rád itt :P remélem tetszeni fog ;)

      Törlés
  10. Ó, de szeretem én is ezt a lakkot. <3 És ó, de rég nem használtam. :/ Sebaj, télen lesz még rá elég alkalom. :)

    VálaszTörlés
  11. Nekem is az egyik kedvenc lakkom :) Szégyen, hogy még csak egyszer használtam, de olyan sok új lakkom lett hirtelen... :( :D

    VálaszTörlés