2013. október 29., kedd

IsaDora - Emerald Crush


Nagyon vágytam erre a lakkra. Már szinte fizikai fájdalmat okozott, hogy nem lehetett az enyém. Ugyanis a fejembe vettem, hogy én bizony megvárom a Glamour napokat, mert van annyi önuralmam, hogy várjak 3 hetet az Emerald és Chameleon Crush-ra. Két lakknál azért már számít a 2400 Ft 20%-a - bölcselkedtem magamban. Szóval úgy gondoltam, hogy hű de nagy önuralmam van, egyszerű lesz, de bevallom, rendesen megszenvedtem a várakozást! De kibírtam, szóval egy nagy tapssal adózok most saját magamnak :D

Az Emerald Crush egy fekete alapban úszkáló apró, smaragdzöld mikroglitterekkel megpakolt, textúrált, matt finishű lakk. Fényviszonyoktól függ, hogy mennyire kerül előtérbe a smaragdzöld csillogás, vagy mennyire húzódik vissza - természetesen jobban szeretem a zöld oldalát nézni, mint a feketét :)


Ez a két Crush lakk vette el az IsaDora szüzességem. Már nagyon kíváncsi voltam a híres-neves IsaDora ecsetre - tényleg hihetetlenül könnyű vele dolgozni, nagyon precízen van formára vágva. Sajnos elfelejtettem képet készíteni róla, de a Google-n csak egy gombnyomás, és sok-sok képet láthattok róla :)


A fedéssel eleinte voltak ijedelmeim, mert az első réteg után egy áttetsző, szimpla feketés-szürkés lakknak láttam, aztán a másodiknál már egész jó volt a helyzet, de egy harmadik réteg szükségét mindenképp éreztem még. Nem nagyon szeretek három rétegekkel szenvedni, de szerencsére a szupergyors száradás miatt ez nem volt annyira bántó. Az már annál inkább, hogy 6 ml-ből nem szeret az ember ennyit használni egy lakkozáshoz :S


Ezen a képen láthatjátok, hogy egészen sötét arca is van ennek a lakknak. Azt vettem észre, hogy pl. a BKV-t egyáltalán nem szereti, ott mindig (szinte) szimpla feketének láttam, ami nagyon elszomorított :( Ellenben árnyékosabb, nem annyira fényes - tűző napos helyeken csodásan előjön a smaragdzöld fény, amit még egy csoporttársam (aki ráadásul hímnemű) is megjegyzett, hogy nagyon szép :)


Tudom, hogy ár-érték arányban más márkák sand lakkjai sokkal jobban megérik a pénzüket, de annyira csodálatos, különleges, elképesztő, egyedi színekkel rukkolt elő az IsaDora ebben a szezonban, hogy nem lenne teljes az életem enélkül a szépség nélkül *.* Sajnos a tartósságról most sem tudok saját tapasztalatok alapján írni, mert egy napig viseltem, de Edina szerint verhetetlen :)

10 megjegyzés:

  1. Hihetelenül imádom ezt a lakkot, és ezt a márkát, és úgy nagyjából mindent, ami IsaDora. :DDD

    VálaszTörlés
  2. Ismét koppant az állam...meseszép :) *-*

    VálaszTörlés
  3. Tényleg nagyon szép szín. De szerintem egy megfelelő helyettes lehetne a Rimmel Space Dust kollekcióból a Total Eclipse nevű lakk. Igaz azok is csak 8ml-s változatok...

    VálaszTörlés
  4. Kíváncsi voltam, mit szólsz az ecsethez. :) A Sugar Crush-okhoz szerintem megfelelő, de most meg még jobban érdekel, hogy "sima" lakknál nem lenne-e Neked is túl széles.

    VálaszTörlés
  5. basszus most esett le melyik lakkra hasonlít.a rimmel space dust-totale eclipse lakkjára. MESÉS

    VálaszTörlés