2013. október 19., szombat

Golden Rose - Jolly Jewels 110 (mákos dzsolli:P)



De vártam már ezt a bejegyzést! Olyan rég óta szerettem volna már ezt a kicsikét, még Nettinél láttam legelőször, és már akkor beleszerettem.

Mióta megkaparintottam, mindenkitől meg kell kérdeznem, hogy mire asszociál erről a lakkról. A barátom egy váza virágot mondott, a húgom meggyes mákos sütit, a teljesség igénye nélkül.:) Nekem is valami hasonló ugrott be róla, mintha kivettem volna egy zacskó mákból egy kisebb adagot, és belenyomogattam volna a még félig száraz körömlakkba.


Nagyon bátor voltam és ebben mentem dolgozni, hála az égnek semmilyen negatív kritikát nem kaptam érte - bár csúnyának senki nem mondhatja, maximum szokatlannak -, és bár nagyon odavoltam érte, másfél nap után megváltam tőle, mert annyi tesztelendő lakk van!:)


A fehér jelly alap, amiben a kisebb fekete és nagyobb vörös glitterek úszkálnak, elég híg, ezért félelemből az alaplakk után felkentem egy réteget az Essie Marshmallow lakkból (ami szintén egy jelly lakk törtfehér színben). Szerintem ez is hozzátett a szép és harmónikus összképhez, bár egy tömény, krém finishű fehér lakkot nem biztos, hogy szívesen kennék alá, de majd egyszer megnézem azzal is. Erre a jelly alapra kentem 2 réteget a Golden Rose lakkból. A glittereket kellett egy kicsit logisztikálni, mert nem mindig egyenletesen helyezkedtek el, de nem volt túl stresszes.:)


Hát nem gyönyörű? *.* 

Ne feledjétek, 840 Ft-ért megvehetitek a Budapesti Árkád1 legalsó szintjén!

16 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, tetszenek az ilyen lakkok :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűséges, ez kívánságlistás darab nálam, és még szerintem nem is drága O.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kedvező áron árulják a Golden Rose lakkokat, az összeset hazavinném szívem szerint :)

      Törlés
  3. Erős a gyanúm, hogy nálam is ez lesz a második tesztelt lakk a csomagból a fekete-fehér csillámos után :-)

    VálaszTörlés
  4. Annyira szép ez a lakk! Én Ebay-ről rendeltem, még postán van, de már alig várom hogy felavathassam! :) A 115-ös társa pedig már a polcon várja, hogy bevessem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj a 115-ösre én is nagyon fenem a fogam, sajnos nem jött belőlük a nyitásra a Naillandbe, de az biztos, hogy ahogy megérkezik, lecsapok rá!

      Törlés
  5. gyönyörű! ha eljutok a naillandhez ez az egyik tutira beszerzendő darabom :) olyan régóta várok rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ugyanez volt, és olyan boldog voltam, mikor először felkentem:)

      Törlés
  6. sajnos novemberben érkezik csak újra, nekem ez lett volna a fő-fő kinézett lakkom. de nem bánkódom, vettem más szépségeket! :) sajnos ma is az árkádban kellett bevásárolnom, így ismét 4 lakk beugrott a kis fehér tasakba, most először egy barry m is, a 3 gr mellé. :)
    számomra a nettitől eredő "mákostésztás pipacsmező" tökéletes elkeresztelés, magamtól is ilyen furát találtam volna ki. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos én is belefutottam készlethiányokban, de valljuk be, az az egy hónap kis ár a boldogságért:) Ó és melyik 4 lakk volt? Golden Rose nekem újonnan a szívem csücske lett, és a legjobb, hogy nem csak a Jolly-k szuperek, de az alapszínek is (és azoknak ráadásul angyali kezek által kreált ecseteik vannak...(L))

      Törlés
  7. hú, ezt én is megvettem az első nailland-es látogatásomkor :)
    azóta sajna még nem került sorra, de tudtam, hogy ez nekem bizony kell! talán én is épp Netti hatására szerettem bele. és nagyon jól néz ki a körmeiden! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alapdarab a szépség, ha Golden Rose közelében jár az ember:) köszi ;)

      Törlés
  8. Annyira cuki, hogy hihetetlen! :) Ha egyszer járok a közelében tuti megveszem. :)

    VálaszTörlés
  9. A körkédés jó móka, rég játszottam ilyet. :) Egyébként nálam is kívánságlistás darab ez a lakk. Szerencsére novemberre van betervezve a Nailland látogatás, remélem pont jókor érkezem.

    VálaszTörlés