2013. október 4., péntek

Csodás páros - H&M - Did I tell you? és Color Club - Naughtycal Navy



Sikerült alkotnom mostanában egy olyan manikűrt, amit eszméletlenül szeretek nézegetni. Bár ősszel a kedvenc színem a lila, a kék lakkozások is elég előkelő szerepet foglalnak el a ranglistán, és ha ezt vegyítjük a kísérletezős énemmel, akkor vagy nagyon ótvar, vagy szívemnek kifejezetten kedves lakkozások szoktak születni:) 


Nagy felfedezés volt számomra ez a Did I tell you? nevű H&M lakk. Gyönyörű, már az üvegében is látszik, hogy egy ékszer az egész. Kisebb-nagyobb hexagon glitterekből áll, amelyek ugyanolyan színűek. Önmagában teljes fedésig rétegezni nem a legokosabb ötlet, mert tuti kell hozzá vagy 4 réteg, ami nagyon lassan száradna meg, de fedőlakként egy álom.


A Naughtycal Navy már egy jó ideje megvan, használtam is már a blogon, de ilyen nagy szerepet még nem kapott :) Pedig milyen jó kis lakk! Persze a szín ízlés kérdése, de én nagyon szeretem az ilyen mély, sötét tengerészkéket.


Layering, layering! Csodásan mutatnak együtt *.*


A mutatóujjamon tetszik a legjobban a glittercsoportulás. Ha jól látom, ezen a körmön van a legtöbb glitter:) Ó és azt majdnem elfelejtettem megírni nektek, hogy a H&M új lakkjainak milyen szuper új ecsete van... lapos, széles, és mesterien kerekített! - nem az a kusza Essence-féle (az első a Color Club ecsete, a második a H&M-é).


Remélem tetszett nektek a mai bejegyzés:) Rövid technikai kérdés... érdekelne titeket életmódosabb, főként iskolai dolgokkal és rendezés/rendszerezéssel kapcsolatos bejegyzések? Akár kicsit DIY-be hajlóan:) mert ezekkel elég sokat foglalkoztam az elmúlt időben, és szívesen megosztom a tapasztalataim bőséges képillusztráció kíséretében :) Hogy mik azok a dolgok, amik megkönnyítik és leegyszerűsítik az életem, főként mivel sokan vannak az olvasók közt a szintén egyetemista/gimis korosztályból, de szerintem dolgozó emberként is fontos, hogy ne csússzunk el az időn:) Szóval várom a válaszokat kommentben, és KÖSZÖNÖM, ha leírjátok a véleményeteket, mert itt minden értetek van!

Szép hétvégét :)

30 megjegyzés:

  1. Huh de szép *_* ha eljutok egy H&M-be végre akkor beszerzek pár lakkot tőlük. Engem erdekelnének az új posztok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha csak óvatosan, mert gyönyörűek ;) Köszönöm, hogy válaszoltál (L)

      Törlés
  2. ÁÁÁ tényleg brutál jól néz ki együtt, a fekete lakkot utálom, de így szívesen viselném. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaaj pedig én úgy szeretem a feketét, de régen én sem szerettem, szóval megértelek:)

      Törlés
  3. Nagyon brutál lakkozás lett, imádom! :) A héten én is pont ezzel a H&M-es gyönyörűséggel szemeztem, nagyon megfogott! Szerintem jövő 7végén be is ugrik a kosaramba :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. *-* Készvagyok. Mostanában a H&M nagyon összeszedte magát lakk téren, már lassan nem is merek bemenni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, egyetértek. 1000 Ft nem olyan sok egy lakkért, de ha megtetszik 10, akkor azért durva lenne otthagyni 10000 Ft-ot :D

      Törlés
  5. ez a lakk nekem is a kívánságlistámon van. amióta új színekkel és csomagolással jelent meg a h&m, ez volt az első, amit kiszúrtam! :D

    VálaszTörlés
  6. Szépséges! a H&M-ben egyre menőbb lakkok vannak, majd én is nemsokára kipróbálom azt a kettőt amit a múltkor vettem. Nem elég hogy a ruhákat, bizsukat, táskákat meg kell néznem, most majd a lakkoknál is eltölthetek vagy húsz percet...:))

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó párosítás, eszembe nem jutott volna :D

    VálaszTörlés
  8. juuj, tényleg gyönyörűen mutatnak így együtt! *.*

    VálaszTörlés
  9. Ahwwwwwwwwwwwwwwwwwww *-* Nálunk a H&M-ben soha nincsenek ilyen szép lakkok :'( De a Glamour napok alatt Pesten leszek, majd loholok utána :D

    http://azalanyblogja.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt sem mindegy, melyik H&M-ben nézed, pl. az Árkádban elég gyér szokott lenni a körömlakk választék, de az Arénában vagy a Vörösmarty téren mindig a lakkok legjava közül lehet válogatni:)

      Törlés
  10. Az itteni H&M-ben sose látok ilyen szuper lakkokat, amiket a blogokon mutatnak be a többiek :( Nagyon jól néz ki együtt ez a két lakk!

    VálaszTörlés
  11. Szép lett :) És én szívesen olvasnák olyan posztokat is! :)

    VálaszTörlés
  12. Gyönyörű!
    Engem is érdekelnének a bejegyzések, falom az ilyen jellegű posztokat! :D Most kezdtem az egyetemet, szóval minden olyan dolog hasznos lenne.

    http://coffeeismydrug.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  13. Még nem volt H&M körömlakkom, ideje megnézzem a kínálatot, mert ez így tetszik :)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon mutatós ez a manikűr!:) Ja és engem is nagyon érdekelnének a bejegyzések.

    www.nail-maniacs.blogspot.hu

    VálaszTörlés