2013. október 27., vasárnap

Rainbow challenge #8 - pink



Pink... nem szeretem ezt a szót. Én úgy percipiáltam a témát, hogy ez a rózsaszínt takarja, csak angolosra vették a formát. Nagyon remélem, hogy ez a helyzet, mert ennek semmi köze nem lesz a magyar értelemben vett pink színhez:)


Mit is mondhatnék? Elég émelyítőre sikerült:D biztos, hogy nem mennék ki benne az utcára, max kocsival az Auchanig meg vissza. Körülbelül valami ilyesmit nevezhet Paris Hilton rózsaszín túltengésnek. Így képeken viszont nagyon tetszik, más színekkel egész viselhető is lenne:) De így kicsit gyerekzsúros :D Van 4 unokahúgom 8 év alatt, szóval az ő szülinapi partijukra biztos valami ilyesmit választanék!


Mikor megálltam a körömlakkos szekrényem előtt, elővettem ezt a három lakkot, és semmi mást nem tudtam, csak hogy ezeket fogom használni. Aztán elkezdtem felkenni őket és végül ez lett belőle. Most sehonnan nem inspirálódtam, csak a gyermekded lelki világomból :)


És annyira örülök, hogy a mutatóujjam meghagytam "csupaszon"! Ez esetben ez az "accent nail" - azért különleges, mert szimpla:) Ez a Lovely lakk nem a szívem csücske, de jelenleg nincs más ennyire "baba" színű lakkom. A fedése hagy némi kívánni valót maga után, viszont ezerszer jobb, mint ez a sárga Lovely lakk. A csillámos rózsaszín lakk nagyon jó, egy rétegben is elég jól fed, de kettő a biztos:) A középső ujjamon lévő szeplős lakkból nem látszik túl sok, de nagyon édes kis lakk, a húgomtól kaptam:) Lesz róla külön bejegyzés is!



Közben az is megfordult a fejemben, hogy ez még az októberben a nemzetközi körömoldalakat ellepő mellrák elleni küzdelemre figyelmet felhívó manikűrök közé is elmenne, mert pont olyan rózsaszín:)


A többiek alkotása:


36 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon nagyon tetszik. Én imádom ezt a fajta rózsaszínt, úgyhogy számomra egyáltalán nem émelyítő. A középső ujjadon a forgó részt hogy csináltad?! Nagyon mutatós! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Az egyik MoYou lemezen (Princess 08) van egy ilyen csavart forma, a világos rózsaszín Lovelyval nyomdáztam, de kb. alig látszott, mert annyira nem jól pigmentált, szóval egy ecsettel rárajzoltam ezt a mintát, pontosabban inkább megerősítettem a halvány vonalakat. De amúgy szabad kézzel sem egy túl nehéz dolog, biztos úgy is kipróbálom majd :)

      Törlés
  2. Huh ezek a lakkok nagyon szépek és a manikűr is csodás lett *-* mintha egy édességboltban járnék :D
    A Lovely lakknak egyébként mi a száma? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is beugrott pl. a Sugar shop, amit néhány éve megszállottan szerettem :) A Lovely lakk száma Nr. 120 a Classic vonalból, szerintem biztosan lehet még kapni!

      Törlés
  3. A középső ujjad olyan, mint valami epres-málnás csodafagyi :D Nekem nagyon tetszik, talán pöttyök nélkül inkább, de hétköznapra is simán bevállalnám :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lilla: szuper, örülök neki ;)
      FranCiiska: jajj ne mondj ilyeneket, mert ettől mindig megkívánok valami édességet :P

      Törlés
  4. IMÁDOOOOOOOOOOOOO! kár is többet írni, nem tudnék :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon nagyon tetszik! *.* Persze viselni lehet, hogy tényleg kicsit sok. Engem is érdekelne, hogy a középső ujjad hogy készült? Ha szimplán szabad kézzel, akkor óriási gratula! A Lovely lakk vajon kapható még?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Judit! A Lovely szerintem kapható még, a száma Nr. 120. A legelső komment alá leírtam, hogy készült a csavar ;)

      Törlés
  6. Jaj, hát ez oltári cuki lett :DDD Az ennyire díszes manikűröket mondjuk én is inkább meghagyom a fényképezőnek, blognak, de egyébként nagyon-nagyon szép a végeredmény :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aggie, az biztos, hogy cukros :P köszönöm ;) ez már csak ilyen blog-ártalom... nem akarunk kilógni a hétköznapi életből annyira a sorból :) (amúgy egyszer kipróbálnám, milyen reakciók jönnének pl. egy ilyen körömre, de hang vagyok..:D)

      Törlés
  7. Jó lett nagyon, bár tényleg elég mézes-mázos, de attól még nagyon profin megcsináltad! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszik, ötletes, egyedi és összehangolt :)))
    Egyre szuperebbek a munkáid, így nehéz lesz fokozni a tetszésem :D

    VálaszTörlés
  9. Hihetetlenül eszméletlenül jó lett! :D

    VálaszTörlés
  10. Ez valami csodálatosan szépséges lett! *.*

    VálaszTörlés
  11. Válaszok
    1. Moon Angel: köszönöm:)
      Thimmyke: haha, édes, az tuti, szinte érzem a cukor illatát :P

      Törlés
  12. Ez olyan cukker-mukker, körbetapsi! :DDD Akarom mondani nagyon brutál pink és cukorkainvázió, de nekem nagyon bejön! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  13. Nekem nagyon tetszik. Tavasszal és nyáron simán hordanám hétköznapokra is :) Engem is érdekelne, hogy hogyan csináltad meg a középső ujjadon azt az örvénylő motívumot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről jut eszembe, nagyon várom a Karácsonyt, de a tavaszt is!:) Az első kommentre válaszban leírtam fent, hogyan készítettem, remélem, hogy érthető, ha nem, nyugottan kérdezz bármire vissza!:)

      Törlés
  14. Nekem nagyon tetszik ez a cukorkás festés! A Lovely lakkot mostanában vetted? Mi a száma?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a Lovely lakkot még akkor vettem, mikor megújult a lakkok külseje, szóval már elég régen, de szerintem kapható még! A száma Nr. 120 :)

      Törlés
    2. Képzeld kaptam is, úgy örülök, köszi!

      Törlés
  15. Csodálatos *_* engem is a középső ujjadon lévő minta megalkotása izgat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:) az első kommentre válaszban leírtam, hogyan készítettem, bár visszaolvasva kicsit bugyután, de remélem, azért hasznos/érthető lesz :)

      Törlés
  16. Szuper lett, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. djkaty, Manna, Elíz: köszönöm!! Nagyon-nagyon kedvesek vagytok :))

      Törlés
  17. annyira "baba" és édes is. :)

    VálaszTörlés