2013. október 21., hétfő

Orly - Elation Generation



Hűű, ezzel már a szülinapom óta tartozom nektek:) Nagyon sajnálom, hogy eddig nem jutott rá idő, mert olyan szinten szeretem ezt a lakkot - annak ellenére, hogy nem épp az évszaknak megfelelő szín -, hogy egyszer majdnem nekiálltam kifesteni vele a laptopom fedelét, mert mindenhol ezt akarom látni! :P


Ezt a csodaszép lakkot az idősebbik húgomtól, Eunikétől kaptam szülinapomra. Egyszerűen tökéletesen megtestesíti a csajosságot és a gyerekesebb oldalamat. Mintha nekem találták volna ki. Cserfes, játékos, pimasz és huncut, de benne vannak a fodros ruhák és a masni a hajban. :)


Az apró, holografikus glitterek egy korall rózsaszín jelly alapban úszkálnak, amiből - jelly létére - három vékony réteg kell a teljes fedéshez. Tudom, hogy egyeseket megőrjít a várakozás a rétegek közt, és amúgy is, belenyúlnak stb., de megéri kicsit többet babrálni vele, mert csodáááás!

Fedőlakk nélkül kicsit "rücskösebb" a felülete, nekem jobban tetszik az egyenletes, fényes felület. A NYC gyorsszárító fedőlakkját használtam felette. A gumi kupakot még mindig nagyon szeretem, ebben a legjobb az Orly :)


Komolyan mondom, engem ezzel a lakkal megvett az Orly kilóra. Olyan szépen mutat a körmökön (legalábbis az én játékos személyiségemhez nagyon illik), hogy most eldöntöttem, hiába a tesztelni valók, én másnap ebben fogok parádézni.

Az Orly lakkokat a Perfect nails üzleteiben árulják kis hazánkban, a 18 ml-es lakkok ára 2100 Ft (körmös papír nélkül).

Nektek milyen tapasztalataitok vannak az Orly lakkokkal? Használjátok/szeretitek őket?

17 megjegyzés:

  1. Csodaszép! Lassan csak be kéne szereznem egy Orly lakkot, eddig ez a kedvencem azok közül amit mutattál, viszont a mennyiség valami brutális, 18 ml..el lehet azt használni egyáltalán?:D (költői kérdés:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A barátom nővére pl. a szalonban használja őket, erre a legjobb választás szerintem, hiszen nyilván rendszeresebb használatban van, mint magánszemélynél:) az Orlyt egyébként is professzionális használatra tervezték, de a nagyravágyó magánszemélyek bekebelezték:D (a válasz: NEM, csak speciális körülmények közt:P)

      Törlés
  2. 2 Orly lakkom van össz-vissz, de imádom: megbízható, gyönyörű a színe és gyorsan szárad - szegénykéim most a Nailland begyűrűzésével kissé háttérbe szorultak :-/
    Eszméletlen cuki ez a lakk, amit bemutattál, instant csillámos vidámság! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugi Reni, leszaz még több is;) főleg, ha ilyen elégedett vagy velük!

      Törlés
  3. Ez a lakk nekem is megvan de kicsiben. A hope and freedom kollekció egyik legszebb darabja viszont azt sajnálom hogy 3 rétegben fed:-(

    VálaszTörlés
  4. nagyon szép lakk, az egyik szívem csücske márka az orly, nagyon igényes, változatos és minőségi és a kupak szintén fő kedvenc. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tényleg nagyon minőségi és megbízható, kár, hogy az új kollekciók lassan (vagy egyáltalán nem) érkeznek meg :(

      Törlés
  5. Az Orly lakkok kupakja a legjobb, bárcsak minden márka átvenné. Legyen mondjuk Orly kupak, új OPI ecset és Barry M üveg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem az egyetlen járható út, ha felvásárlod a 3 céget és összegyúrod belőle a vadiúj, saját márkád!:D

      Törlés
  6. Én nem szeretem a rózsaszínt, de egy Orly mini szettben amit nyertem ez is benne volt és egyszerűen imádom! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A minit még el is lehet használni:) főleg, ha még így szereted is!

      Törlés