2013. október 12., szombat

Golden Rose - Holiday 58



Készüljetek fel, kedves olvasók, hogy ez a rövidke bejegyzés tele lesz csodákkal. :)

És azért lesz olyan izgi, mert már láthattátok EBBEN a bejegyzésben is az IsaDora részlegen, hogy van egy Wine Crush nevezetű gyönyörű liquid sand lakk, amit nagyon akartam. Azóta már szerencsésen beszereztem az Emerald és Chameleon crusht, de miért gondoltam meg magam vele kapcsolatban? Mert szerintem ez az IsaDora jóval elérhetőbb árú dupe-ja. :)


Annyira elbűvölő, őszies színe van, hogy le sem tudtam venni róla a szemem. Képzeljétek, azon az egy napon, míg rajtam volt, több srác is megdicsérte. Az egyikük - egy jó barátnőm vőlegénye - még meg is kérdezte, hogy ez bőr hatású, ugye? Mondtam, hogy liquid sand: nem tévedett sokat, de szegény nem tudta mire vélni ezt a két furcsa szót.

A lakk nagyon jól pigmentált, könnyű felfesteni, egy kicsit folyósabb, mint az átlag LS, szóval óvatosan a körömívnél:) a száradási ideje átlagos, a színe viszont egyáltalán nem:) Száradás után a felülete nem olyan érdes, mint vártam, vagy amit a másik Golden Rose LS lakknál tapasztaltam. Az ecsete a megszokottnál vastagabb, de az IsaDoránál keskenyebb, szépen lehet vele lakkozni. És a legjobb részt még nem is mondtam: csak 890 Ft-ba kerül a Naillandben, az IsaDora 2400 Ft-os árával szemben, ráadásul kétszer annyi körömlakkot kapunk (IsaDora: 6 ml, Golden Rose: 11,3 ml)

A lakkok 24 színben érhetőek el a Naillandben, a hamarosan nyíló webshopjuk honlapján megnézhetitek az összeset. 

Az IsaDorát megleshetitek Aggie blogján, gyönyörűen fest a körmein a Wine Crush :) Nem 100%-osan egyformák, de szerintem már az a kategória, mikor teljesen felesleges, ha az embernek mindkettő megvan.

Nos, lakkhalmozó barátnőim, csemegéztetek már a Golden Rose lakkok közül? Mit hoztatok haza/mit terveztek?

20 megjegyzés:

  1. Totál. Brutál. Gyönyörűűűűűűűűű! :)))))))))))
    Üdv: egy lila lakkfüggő :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd kérem az infot, miket vettél második körben *.* nekem is nagyon bejön ez a lakk!

      Törlés
  2. Ha már úgyis rengeteg lakkot összeírtam, mit számít, ha még ezt is hozzáírom a Naillandes listához? :D Nagyon bejön, pedig még mindig barátkozom magamon a sötét bordós-lilás színekkel, de kell. Határozottan kell.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj nagyon dögös ez a lakk. Nekem mondjuk kifejezetten ez a komfort zónám, szóval könnyen választottam. Nagyon is megértem, amit írtál!! Egy lakk ide vagy oda..:D

      Törlés
  3. Csodás *_* de várom a webshopot. *_* kíváncsi vagyok mennyi lesz a szállítási költség :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos nem lesz sok:) ezek a Golden Rose lakkok meg annyira megérik a pénzüket!

      Törlés
  4. Wow, tényleg nagyon hasonlít a Wine Crush-ra. Lehet beszerzek egyet és csinálok egy összehasonlító posztot. Végülis 6 ml ebből a színből úgysem elég :)))

    VálaszTörlés
  5. gyönyörrűűű lakk *-*

    VálaszTörlés
  6. Én 200 kilométert utaztam azért, hogy bevásároljak :D Persze ezt egybekötöttük a Glamour-napokkal, és egy kötős kiállítással. én is vettem egy GR Holiday lakkot, de az 59-es árnyalatban. Pont most száradt meg az első réteg, jön a második :D

    http://azalanyblogja.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huhh, és miket vettél? Kíváncsi vagyok:) mi alig tudtunk leállni, pontosabban ez nekem pl. veszélyes, mert viszonylag közel lakom (kocsival 20 perc), úgyhogy leállni nem is lehet, max. felfüggeszteni ideiglenesen a vásárlást:D én is megvettem az 59-est is:) nagyon különleges!

      Törlés
  7. De vicces, épp tegnap este fotóztam be őt és a Wine Crush-t egymás mellett. ;) Nekem is ez volt az első gondolatom. :D Holnap ki is teszem. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy rugóra jár az agyunk!! :) na az szupi, néha olyan sok az a 2 nap a bejegyzéseid között :(

      Törlés
  8. Nagyon jól néz ki! Isadora lakkok közül pont az említett árnyalat az egyetlen, ami gondolkodóba ejtett. Ha ez tényleg annyira hasonlít, akkor meg van oldva a probléma! :)

    VálaszTörlés