2013. december 3., kedd

Lancome - Rouge in Love (351B)


Néha minden nőnek kell egy kis luxus - egy forró, habos fürdő egy Lush fürdőgolyóval, egy krémes kávé egy elegáns kávézóban, ahol még sosem jártunk, vagy csak hirtelen felindulásból bemenni egy fodrász szalonba, hogy szárítsák be a hajunkat. Ez a mai termék egy hasonló kis luxus, amivel még kb. fél éve leptem meg magam, de még nem esett róla szó a blogon.

Életem első Lancome termékéről van szó - nyilván nem fiatal fruskák pénztárcájára szabták az árakat, és -, nagyok voltak az elvárásaim a rúzzsal kapcsolatban:

1) természetesen találni egy színt, ami tetszik
2) ne legyen nehéz érzetű a szájon
3) legyen tartós
4) legyen élénk
5) ne legyen erőteljes illata
6) mindemellett adjon luxusérzetet a kézbevétele, legyen az árhoz megfelelően igényes csomagolása.


A Rouge in Love rúzs-vonalnak három típusa van (a szám-betű kombinációkban el is van rejtve), különböző alkalmakra, vagy hangulatokhoz ajánlják:
-Jolis Matins (M) - nappalra
-Boudoir Time (B) - estére
-Tonight is my Night (N) - vadabb éjszakákra

Az én 351B "elnevezésű" rúzsom (nem hiszem el, hogy ennyi pénzbe nem fér bele egy frappáns név-.-) a második csoportból való, azaz estére ajánlják. Ennek ellenére persze az ember nappalra is felapplikálhatja, ha úgy tartja kedve, és elég bátor hozzá, néha napján én is így döntök :)


Hogy a fent látható elvárások közül mit teljesít? Nézzük meg egyenként:

1) Nyilvánvalóan olyan színt választok, ami tetszik nekem, itt kezdődik minden. :) Ez egy -számomra- kissé nyáriasabb árnyalat, élénk rózsaszín, kékes, hideg tónusokkal. A hideg színek fehérebbnek mutatják a fogakat, kihozzák a fehér árnyalatait - ez jó, ha minden nő praktikái közt fejben van.

2) Sajnos nem találkoztam még olyan ajaktermékkel, ami észrevehetetlen érzetű volt, de ez egyálalán nem nehezítette el az ajkaim. Egyáltalán nem feszélyezett.

3) Ellövöm a poént: meglepődtem, mennyire tartós. Egyszer egy Bobbi Brown sminkelésre ebben a rúzsban mentem, és mikor lemosta a számról az egyik Bobbis lány, még meg is jegyezte, hogy látszik rajta, hogy nagyon minőségi, és kérdezte, honnan van? Egyébként szerintem ez az érdekes textúrájából fakad, kicsit zselé szerű és egyben krémes is, könnyen siklik az ajkakra, de mégis kicsit szárazabban, nem olyan tipikus zsíros, rúzsos érzettel. 

4) A képeken láthatjátok az élénkségét. Szerintem tökéletes, mert annak ellenére, hogy élettel teli, nem az a vibráló, zavaróan neon.

5) Használat közben semmilyen illatot nem éreztem, ha közel hajolok hosszá és megszaglászom, akkor figyelmes leszek egy enyhe, tipikus rúzs illatra - tudjátok, az az oldstyle -, csak visszafogottabb verzióban.

6) Talán a képek nem is adják vissza teljesen hűen a csomagolás gyönyörűségét, mert sok dolgot elfelejtettem lefotózni, de elhihetitek nekem, hogy egy minőségi, részletgazdag luxuscikkről van szó. Van súlya - ezt szeretem, tetszik, hogy ezüst, de egy hátrányt itt meg kell említenem: mivel az elmúlt másfél hétben szinte mindig magammal vittem melóba/ egyetemre / hosszúhétvégére, észrevettem apró, de egyre inkább szembeötlő karcolásokat. Ez már nem tetszik annyira. :/


De összességében ez egy remek kis termét, nagyon nagyon elégedett vagyok! Szívesen ajánlom, ezt bátran kijelentem fél év tesztelés után, remek ötlet akár Karácsonyra, hisz ilyenkor szeretünk valami különlegesebbet adni/ kapni. Ez egy olyan szépség, amit szerintem bármelyik nő szívesen találna a fa alatt, és a színválaszték itthon is hatalmas.

Elérhető: Müller és Douglas parfümériák (ezekről tudok, nyugodtan egészítsetek ki ;)

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, már csak egy sminkre lennék kíváncsi ezzel a rúzzsal... ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a hónapban megveszem az új fényképezőgépet, remélem azzal már tudok majd normális képeket készíteni a számról is :)

      Törlés
  2. Amikor Müllerben járok, mindig a karomra húzok egy Rouge in Love rúzs csíkot a teszterrel, és gyönyörködöm, aztán a következő két napban csak ámulok, hogy az a csík még mindig ott van. Ennyire tartós cuccal még nem találkoztam. Egyszer, ha rám szakad a bank, megveszem az összes ilyen rúzst. :) Addig sajnos maradt az ábrándozás...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, baromi tartós, megkockáztatom, hogy a legjobb rúzsom, pedig van Rimmeltől kezdve MAC-ig mindenféle :) húzós az ára, de szerintem a Karácsony tényleg pont erre jó, hogy az ember megengedhet magának valamit, amit máskor nem, vagy kérheti ajándékba :)

      Törlés
  3. tudtommal Marionnaud parfümériákban is kapható, plusz a Westendben van egy Lancome szépségsziget :)
    amúgy tényleg nagyon szép. ha többször hordanék rúzst biztos vennék egyet, már többször ejtett gondolkodóba egy-egy szép szín :)

    VálaszTörlés