2013. december 13., péntek

A England - Dancing with Nureyev

Egy gyönyörű lakkal készültem ma nektek, ami számtalan különféle okból is közel áll a szívemhez - remélem nektek is úgy tetszik majd, mint nekem ;)
Adina Bodana sokunk nagy kedvenc lakk kreátora (egy valamivel kisebb, de stabil tábor Tristam cicusért is majdnem annyira rajong), előző héten pedig egy új kollekcióval rukkolt elő. A Margot Fonteyn életéből ihletett Ballerina kollekció már csak azért is szíven ütött, mert 3 éves korom óta balettozom, a tánc az egyik alappillére az életemnek - a holo lakkoktól meg már amúgy hanyatt dobom magam ;)



Ez az árnyalat Margot híres balettpartneréről, Rudolf Nureyevről kapta a nevét. Bevallom, nem voltam biztos, hogy ezt a lakkot hozom magammal haza, a Her Rose Adagio is nagyon tetszett, de ahhoz nagyon hasonlít a Color Club Fashion Addict nevű lakkja (egy nagy all-time-fav).


A színe kissé megfoghatatlan volt számomra, néha kéknek, néha lilának láttam, a képeken egyértelműen kék (enyhén lilába hajlóan). A holo effekt nem retinaégető, de észrevehető, és mindemellett van egy gyönyörű hűvös fénye is.


A megszokott, kifogástalan minőséget itt is hozta, a képeken két rétegben láthatjátok, de amúgy egy rétegben is jól működik. Fedőlakk nincs rajta, egy réteg Seche Vite-tel biztosan még szebb lett volna, de nekem így is nagyon tetszik.:)


Annyira bűbájos, nekem nagyon tetszik a színe! Karácsonyra is remek ajándék lehet egy A England lakk (ha valaki csak úgy spontán nem szeret 3000 Ft-ot kiadni egy körömlakkért), nagyon különleges kis szépségek vannak a kínálatban, és a minőség sosem okoz csalódást.


Ezen a képen még nagyon szépen kijön a holo csillámlás színjátéka:)
Mi a véleményetek?

13 megjegyzés:

  1. eddig nem ért utol az a-england láz, de azt hiszem keresni fogok egyet, ami tetszik, hogy megnézzem már mitől van annyira oda a nép :)
    amúgy szép ez a lakk!

    VálaszTörlés
  2. gyönyörűű!! Januárban enyém lesz! *-*

    VálaszTörlés
  3. Nagyon nagyon szép ez a lakk!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Wow, igazi jégkirálynős-holo lakk, csodálatosan szép! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép szín, de ezt az A-england lakkot nem veszem meg. Van sokkal szebb árnyalatuk és egyedibb is.
    A körmeiden nagyon jól mutat, szép :)

    VálaszTörlés
  6. Épp most van (megint) a körmeimen, megőrülök, milyen elképesztően szép. o_o És külön fura, hogy amilyen visszafogottabb néha a színe, olyan sokan veszik mégis észre. Ki érti ezt?

    VálaszTörlés
  7. nekem ez listás lakk. :D annyire szépppp
    viszont én azt vettem észre,hogy a holo lakkok seche vite-vel nem az igaziak.:(

    VálaszTörlés