2013. október 12., szombat

Nailland és néhány szerzemény:)



Gondolom, senkinek nem mondok újat, ha azt mondom, tegnapelőtt nyílt a Nailland, és azzal sem lepek meg senkit, ha azt mondhatom: egy mini Disneyland a körömlakk rajongóknak. Volt minden, mi szem-száj ingere, a két "Flormar-lány" - Madlen és Anna - jófej és segítőkész, és nagyon sokat tudnak a körömlakkokról! Egy csomót beszélgettünk velük, és persze szavakkal nem lehet leírni azt, mikor szembe találod magad a 360 féle China Glaze lakkal.





Sajnos nagyon pocsék képeim vannak csak az ottani "állapotokról", mert csak telefon volt nálam, de mindenképp meg szerettem volna nektek mutatni, micsoda csoda hely ez:) (Ingridnél, Edinánál csodás képeket láthattok!) A tulajdonos srác nagyon aranyos kis képeket készített amúgy rólunk:


Nagyon élveztem a találkozót a lányokkal, el sem hiszitek, milyen aranyosak!:) Mindannyian szuper körömlakkokkal tértünk haza. Annnnyira durva, hogy végre élőben is megismerhettem Ágit, Renit, Krisztit és Edinát *.*

És persze, ha már lakkokról beszélünk, akkor egy zsákmányos bejegyzés is lesz egyben, amiben az elmúlt egy hét szerzeményeiről írnék pár szót - nem csak a Naillandből :) De persze kezdem ezekkel, mert biztosan erre vagytok a legkíváncsibbak:)

Nem estem túlzásokba első alkalommal (azóta már jártam ott mégegyszer, na akkor már felülírtam az első alkalommal mutatott kis szerény váráslásom - de erről egy későbbi bejegyzésben:). Minden, amit vettem, számomra egy hatalmas kincs, és nagyon meg fogom becsülni mindannyiukat!



A Golden Rose lakkok mesések, és elérhető áron juthatunk hozzájuk. Pont jókor mentünk, mert este 6-kor érkeztek meg a Golden Rose lakkok, mi pedig fél 7-kor céloztuk meg a standot:) de sajnos így sem kaphattam még meg, amelyiket legjobban akartam :/ 2 liquid sand lakkot vettem (Holiday kollekció) és 2 Jolly Jewels lakkot. Ezen kívül vettem még egy fólia hatású Barry M lakkot, amit nyomdázáshoz szántam. 



Aztán volt még egy utam mostanság a Perfect Nailshez is, ahol felfedeztem pár akciós striper lakkot (650 forintos áron?!), amiknek nagyon-nagyon örvendezek:) hihetetlenül jó, vékony, hosszúkás ecsetük van, szép, egyenes vonalakat lehet velük húzni.


Végül, de nem utolsó sorban egy csodáááás nyomdalemezt mutatnék be, amit egyenesen Izraelből rendeltem... remélem nektek is úgy tetszik, mint nekem!:) Ismeritek Nail Craze-t? Zseniális a nőszemély, grafikus, blogja is van, és ezeket a lemezeket ő tervezte! Nézzetek szét az Etsy shopjában - 6 gyönyörű lemez közül válogathattok -, a csomag nagyon hamar ideért és nagyon elégedett vagyok az egyediséget illetően!



A két egész körmös minta miatt rendeltem meg, de biztosan használom majd a Matrijoska babásakat is (ez egyébként a Russian plate - meglepetééés:D). A lemezek ára $7.00 és a szállítás $4.00-ba került. 

Nemsokára jelentkezem (még ma) az egyik Golden Rose liquid sand lakkal:)
Várom a javaslatokat a többit illetően!

9 megjegyzés:

  1. Annyira jó volt személyesen is találkozni! :))))) Ha a homok hatású lakkal jelentkezel elsőként, azzal máris tönkretetted a pénztárcámat! :D Jövő héten lábujjhegyen vissza fogok menni és akkor igyekszem "csak" 3 lakkal hazatérni...nem vállalok magamért felelősséget :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is örültem a találkozásnak.:) sajnálom Reni, nem foglak kímélni:( már készül a bejegyzés! Ellenben várjuk majd a tieidről a bejegyzést:) (jajj ne tudd meg én mit műveltem tegnap. Na mire kértelek titeket, mit ne engedjetek megvenni?:D nem voltatok velem, nem volt támaszom:DDD)

      Törlés
    2. Ó igen, már el is olvastam...végem van, már ide látom :D Megvan az első bejegyzésem róla, egyszerre 2 lakk, mert hát kicsire nem adunk :)
      Ugye hogy mennyire durván manipulálnak ezek a lakkok? Tömegesen kell szembeszállni velük :PPP

      Törlés
    3. azt hiszem nem csak a lakkok manipulálták Petrát.. :D bocsii, de azért remélem örülsz neki :)

      Törlés
    4. Örülök, Madlen, ne viccelj!!:) és butaság lett volna otthagynom, nagyon megérik csomagban!!:)

      Törlés
  2. Pont most kenem a körmeimre a GR Holiday 59-eset :D Én próbáltam a Barry M lakkot, de nekem nagyon lassan száradt :( Nekem ami a legkellemesebb csalódás volt, az az , hogy nagyon-nagyon-nagyon aranyos volt az eladó csaj :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ú az 59-es is nagyon szép, én is kipróbáltam egyik este:) én ezt a Barry M-et nyomdázáshoz vettem, ahhoz meg utánaolvasás alapján mindenki nagyon szereti:) én is kipróbáltam, és nagyon jól lehet vele nyomdázni, sőt mitöbb, életem első sikeres körömnyomdázását is neki köszönhetem:)
      Igen, nagyon kedvesek, de amúgy a Flormar standoknál is mindig olyan aranyosak a lányok, úgy látszik a Flormar licensz megköveteli:D

      Törlés
  3. Én még mindig vigyorgok, akárhányszor csak eszembe jut az a délután/este. ^^ Miattatok, a lakkok miatt, Madlenék miatt, minden miatt. :D

    VálaszTörlés