2013. október 18., péntek

Miss Sporty - 510



Lányok, konkrétan nem tudok mit írni ehhez a bejegyzéshez. Annyira intenzív színe van a lakknak, hogy hihetetlen! Vétek lenne tovább váratni, hogy a blogra kerüljön:) (apropó blog... nem tudom, hogy észrevettétek-e, hogy az utóbbi időben minden nap írok. Nagyon sok mindent befényképeztem már, de kicsit el vagyok maradva a bejegyzésekkel, és hajjaj, azóta még a Naillandes dolgok is gyarapították a létszámukat!)


Nem emlékszem, láttam-e már ennyire vibrálóan kék lakkot metál finishhel. Mindenesetre a 7 ml-es, aprónak mondható üvegben egy nagyokhoz méltó szépség csücsül.:)


Nagyon összeszedte magát a Miss Sporty, az ecsetek szélesek és könnyen kezelhetőek, a felvitel egyszerű és gyors, a száradási idő (nem tudom, csak a finish hatása-e) rövidebb az átlagosnál. 


És jajj, valami csodás a színe!! Persze ez elég objektív, de szerintem nem mindennapi. Az egyik China Glaze csomagban van egy metál kék, de az közel sem ennyire vibráló (ami persze nem negatívuma a lakknak, nyilván olyannak szánták, amilyen:). Még sajnos őt sem volt időm kipróbálni:/


Nem nagyon tudok belekötni:) nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, akinek bejön ez a szín és finish. A Rossmannban gyakran vannak 25%-os akciók, én is egy ilyen alkalmával vettem ezt (és egy tejeskávé színű társát:), szerintem érdemes figyelni az akciókat, és lecsapni rá, mert háromszáz valahány forintot fizettem értük fejenként.

Bár újonnan nagyon odavagyok a nyomdázásért és különböző díszítő technikákért, ezt egyszerűen nem volt szívem "elrondítani". Úgy jó, ahogy van.:)

Mit gondoltok erről a lakkról? Különleges vagy felejtős?

20 megjegyzés:

  1. De szép! Mintha vízfesték lenne. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép szine van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tök érdekes, hogy eddig nem tartottam ilyenre igényt :/

      Törlés
  3. Huh, tényleg mesés szín, olyan vadító :D még régebben volt egy Miss Sporty lakkom, az is hihetetlen gyorsan száradt, lehet érdemes lenne visszatérnem ehhez a márkához :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régen, mikor még nem voltam ilyen szinten körömlakk mániás, nagyon szerettem a Miss Sportyt. Volt egy sötét vöröses bordó lakkom tőlük, azt hordtam non stop, vagy 2 üveggel elfogyasztottam belőle:) de feledésbe került az elmúlt 4-5 évben nálam is:)

      Törlés
  4. Tényleg gyönyörű szín, kár lenne elvonni róla a figyelmet :-)

    VálaszTörlés
  5. Válaszok
    1. Elíz, Thimmyke, Moon Angel: nekem is hatalmas felfedezés volt, jöhetnek még az ilyenek:D

      Törlés
  6. Van egy ugyan ilyen színű, pár filléres lakkom, és imádom. :) Ez is csodás. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még üveg alapján sem sejtettem, hogy ilyen lesz felkenve. Innen látszik, hogy néha igenis megérik ezek az olcsóbb lakkok a pénzüket!:)

      Törlés
  7. Bámulatosan szép, nagyon eltalálta a márka ezt az árnyalatot! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  8. Negyedjére tágul ki a pupillám ettől a lakktól, de nem, nincs szükségem még egy hasonló kékre. Nincs, Edina, nincs. #ajaj

    VálaszTörlés
  9. tartósságáról tudnál mondani valamit?

    VálaszTörlés