2013. március 7., csütörtök

Random haul, rúzs körút? (Catrice, Mac, Rimmel, Artdeco) és az ominózus Müller outlet


Sziasztok lányok! Találjátok ki, ki volt akkora marha, hogy tegnap reggel 10-re (nyitásra) ment a Müller outlet elé a Váci utcába:) Igen, telitalálat, én. Mint általában, ismét lemaradtam minden jóról, szóval hiába olvasom utólag sóvárogva a bejegyzéseket az YSL és Guerlain rúzsokról, amikhez 1000-3000 Ft-ért jutottak hozzá, ezen már nem változtathat senki:/ A hely egy nagy kupleráj volt, még így nyitáskor is, nem találtam nagyon semmi használhatót, a high end termékeknek se híre, se hamva. Szerintem nem kell ecsetelnem, mekkora csalódás volt, egy egész Barbievilág összedőlt bennem.

Vettem azért 1-2 dolgot, még semelyiket nem használtam, de őket nem bánom. Bár lehet, hogy még azt a 2100 Ft-ot is hasznosabban tudtam volna máshol elkölteni:)

Makeup Factory szájkrémek - 600 Ft

Artdeco szemhéjpúderek 500 és 400 Ft

Csalódásom keservét egy kis Váci utcai séta és napfürdőzés után az Arénában próbáltam enyhíteni, jajj tudtam, hogy rossz ötlet... de azért bementem a Mac-be. Rúzs kellett nekem, igen, rúúúúzs, rúzsos korszakom élem. Nagyon izgalomba tudnak hozni. Eldöntöttem, hogy a Creme cup-ot veszem meg, mielőtt bementem, de aztán inkább mégsem, lefertőtlenítette nekem a (kedvenc) Mac-es lány ezt, felkentem, és mondtam, hogy hűű, jöhet:) (még meg is jegyezte, hogy ez olyan Kopaszi gátra kiülős, barátokkal lógós tavaszi-nyári szín nekem:) (Cremesheen finish - Crosswires)

Mac Cremesheen rúzs 5600 Ft

Aztán a fejembe vettem, hogy nem érdekel, én veszek egy YSL rúzst, ha leárazva nem, akkor teljes áron, szóval bementem a Douglas-ba, megnézegettem őket... és rájöttem, hogy marhaság lenne egy nap Mac meg YSL rúzst is venni (még egy sincs), azért ennyire nem ért nagy trauma:D Ismét leragadtam a Chanel Vitalumiare Aqua alapozónál. Előző héten szintén a Douglasban voltunk a barátommal, és kicsit leakadt, hogy 13 ezerért akarok alapozót venni, és mondta, hogy azért gondoljam át. Erre mondta a nő, hogy elfogyott az árnyalatomban... akkor jelzésnek vettem:) Eszembe jutott, és ezt sem vettem meg.

Aztán átkacsáztam a Rossmannba, mert még soha semmilyen Catrice sminketrmékem nem volt, csak 2 körömlakkom (amiből az egyik a kedvencem lett, de nem találom), meg akartam nézni a rúzsaikat, mert sok jót olvastam róluk:) Tudom, hogy furcsán hangzik, de sosem bíztam ebben a márkában, nem tudom, hogy miért. Ez olyan, mint hogy Essence sminkeket sem veszek, csak a körömlakkjaikat szeretem. Nagy meglepetésemre épp leárazás volt náluk és egyáltalán nem volt lefosztva a pult, szóval kiválasztottam 3 rúzst (amik sajnos nem voltak leárazva), viszont a Made to Stay-ekből 2 árnyalatot csak 700 Ft-ért dobáltak, úgyhogy abból megvettem mindkettőt, mert olyannak tűnik mint a Paint Pot-ok meg a Color Tattoo-k amiket nagyon szeretek használni:) És még egy szemhéjpúder quad-ot is elhoztam, csak a minőség tesztelése céljából, meg mert 700 Ft-ot nem sajnálom arra, hogy kipróbáljam, még így sem, hogy teszter nem volt, ráadásul szép színei vannak nagyon.


Catrice rúzsok - 1300 (?) Ft (+ - 100 Ft)

Catrice Made to Stay krémes szemhéjpúderek - 700 Ft (leárazva)
Catrice szemhéjpúder quad - 700 Ft (leárazva)

Aztán a Kate rúzsoknál is körbenéztem, szintén csupa jót hallottam róluk, megláttam egy árnyalatot, ami nagyon megtetszett, úgyhogy ezt is elhoztam:) Ez a 08-as árnyalat.
Rimmel by Kate rúzs - ??? fogalmam sincs, ez mennyibe került, és nem találom a blokkot:/

Mikor kijöttem a Rossmannból, frászt kapva döbbentem rá, hogy rohannom kell órára, különben elkések, szóval szedtem a lábam, a kis PöttömPanna:) Bár amúgy is tempós életet élek, főleg legbent:D

Szóval nem alakult olyan rosszul ez a dolog, örülök ezeknek a dolgoknak nagyon:) A Made to Stay-ekből szerintem megveszem az összes árnyalatot, mert tök olcsóak, valami 1100 vagy 1300 ami nagyon megéri egy olyan lánynak, aki minden nap krémes szemhéjfestéket használ, szerintem:) Bár ma úgy vettem észre, hogy nap vége felé csíkozódnak. Blööe!

Bocsánat, hogy mindig csak ilyenkor van időm írni, de mindig így jön össze:/ Sikerült ma délelőtt befotózni a dolgokat, de aztán elmentem itthonról... képzeljétek, az édes palacsintát sütött nekem, míg én a nővére szobájában körömlakk lemosó után kutattam:) Kikeverte, megsütötte, megnutellázta és még zöld teát is főzött egy kis mézzel, mert reggel köhögtem és fájt a torkom. Abban a bögrében, amit tőlem kapott Valentinre: táblabevonattal van bevonva és lehet rá írni és rajzolni krétával, ESZMÉLETLEN jó kis dolog, rajzolt  rá szivecskéket:D Jhajjjj, az évek múltán is van még első szerelem érzése, gyerekek;)

És a végére még egy össz-szösszenet az összes rúzs és szájkrém swatchairól:

Élénk vagy nude rúzs?! Melyiket választanátok?

Szóval lányok, ennyi mára, remélem mindenki egy jó nagyot tud aludni ma éjszaka!:)
  
Petronella xox

4 megjegyzés:

  1. Ősszel-télen inkább a mély árnyalatokat szeretem, tavasszal a nude, nyáron pedig vibráló színek minden mennyiségben.

    Jó dolgokat választottál, a kedvencem a MUF szilvaszínű ajakszínezője. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óó igazán változatos, akkor biztos sok szépséges rúzsod van!!!:)

      Köszönöm, várom is már, hogy használjam, de hétköznapra sajnos nem vagyok hozzá elég bátor:)

      Törlés
  2. Ne is mondd, most a MAC Mineralize rúzsaiból néztem ki hármat is. :DDD Azokat nem nézted véletlenül az üzletben?

    Pedig egy-egy rúzs perverz módon feltuningolja az önbizalmat, saját tapasztalat. :)

    Ohh, és nekem is szőlő volt a jelem az óvodában. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó persze, vetettem rájuk egy pillantást, de mindenképp cremesheent szerettem volna venni, szájfényben is az a kedvenc finishem:) Ha beszerzed őket, mindenképp írj, hogy tetszenek;)

      Pacsi:D Az a vicc, hogy utálom a szőlőt és a mazsolát és a bort, szóval nem tudom, hogy jött ez a jel nekem:P

      Törlés