2014. június 11., szerda

Picture Polish - Hope


Rég óta tartogatom ezt a bejegyzést - rég óta? Hmm, ez relatív -, mert egy csodálatos lakkról van szó, ami azonban túl rég óta volt készlethiányon, én pedig nem akartam fájdítani a szíveteket egy olyan lakkal, ami pillanatnyilag nem elérhető, hiszen erre a lakkra mindenkinek szüksége van, aki szereti a teal árnyalatait!


Egy régi vágyam vált valóra azzal, hogy magaménak tudhatom ezt a lakkot is, és ez a lakk annyira szép, hogy a fél készletem elcserélném rá, ha pillanatnyilag nem lenne meg. A csodás kékes-zöles, crelly alap tömve van holo csillámokkal és elszórtan kék, hexagon glitterek is kerülnek a körmökre. Két rétegben fed, fedőlakkal az igazi, egy álom felkenni, könnyű és szépen terülő formulája van.


Varázslatos napfényben. *.* Akármennyire nem egy tipikus nyári árnyalat, engem biztosan nem állít meg, hogy újra és újra elővegyem és felkenjem. Egy kedvenc lett, ez egészen biztos! 

Szerk.: ITT megrendelhetitek, ha minden igaz, az Árkádban lévő standon már el is fogyott, így csak online elérhető.


16 megjegyzés:

  1. Hjaj. *_* Az egyik legszebb lakk valaha. Ha nem félnék, hogy elfogy (de félek, mert nem tudtam backup-ot venni belőle, mert felvásárolták brühü), akkor minden héten használnám. Szavak nincsenek rá, olyan szép. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanígy érzek, mesés lakk! Bár én a backup-ig gondolatban sem jutottam el. Valahogy akármennyire nyár van, mégsem érzem hozzá nem illőnek ezt a lakkot. :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Legközelebb biztos sokkal többet rendelnek belőle. Én szurkolok neked!:)

      Törlés
  3. A következő restock alkalmával tutira megveszem,nagyon meggyőztetek Edinával.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tuti tetszeni fog, de kipróbálhatod az enyémet, hogy tetszik-e magadon, nehogy úgy járj, mint azzal a csodás Cirque lakkal!

      Törlés
  4. tetszik, de csak rajtatok :)
    pedig amúgy imádom a kéket, de az idők során rájöttem, hogy egyáltalán nem minden árnyalatát...
    (amúgy a régóta egybe írandó :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uhh, nagyon figyelek a helyesírásra, utálom, ha valamit rosszul írok, köszi, hogy szóltál!
      Nekem is vannak árnyalatok, amik magamon nem tetszenek, pl. a piros legtöbb árnyalata. Ami nem működik, azt nem kell erőltetni.:) Legalábbis én így állok hozzájuk. Néha próbálkozom, aztán mindig rájövök ugyanarra, nem az én színeim, akármennyire erőlködöm.:/

      Törlés
  5. Olyaan gyönyörű ez a lakk :) Szívfájdalom, hogy nincs meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos lesz még bőven alkalmad megvenni ezt a lakkot, és ez egy egész évben hordható lakk, úgyhogy nem is nyárhoz kötött! Szurkolok, hogy sikerüljön megszerezni.:)

      Törlés