2013. december 8., vasárnap

Karácsonyi körmök Mikulásra (főszerepben China Glaze - Red-y and Willing)


Ahogy sokan mások, én is szeretem az alkalomhoz illeszteni a körmeim. Hogy ez siker vagy bukás, még nem jöttem rá, majd ti eldöntitek. ;D Mikulás napján (is) dolgoztam a szokásos kemény kis 9 órám, úgyhogy még előző este igyekeztem valami hangulatban ide illőt a körmeimre varázsolni.


Azon kaptam magam mostanában, hogy nagyon sokszor nyúlok a Red-y and Willing után. Már-már nem is releváns az érték, és hogy logika nincs benne, az 100%, mert annyi mindent ki kell még próbálnom... Piros lakkokban nem bővölködöm (Mikulás színe), de vörösből viszonylag sok van, mégis ez alkalommal is ez a szépség jutott eszembe elsőként.



Önmagában kicsit uncsinak tartottam volna egy ilyen alkalomra, így eltökélten a fejembe vettem, hogy díszítést is készítek. Az arany-pezsgő remekül kiegészíti a vörös színt, úgyhogy a kisujjam kapott 2 réteg I'm not Lion-t, és az arany színű Orly striperemmel próbáltam egyenes arany csíkokat húzni. 



Az eredmény nagyon ünnepi, viszont kicsit túlságosan is: sokkal inkább lett karácsonyi, mint mikulásos. Ennek ellenére élveztem a látványukat, megállás nélkül a körmeimen tartottam a szemem munka  közben (hogy ennek a Red-y-nek micsoda mélysége van *.*)

Ti milyen körmökkel vártátok a Mikulást?

13 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, lett tetszik, olyan karácsonyi hangulata van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos kicsit mellélőttem, igen :D (pedig a kezemben volt a fehér striper is)

      Törlés
  2. tényleg nagyon szép. szuper a két szín együtt

    VálaszTörlés
  3. Ez egyszerűen csodálatos! *.*

    VálaszTörlés
  4. nagyon tetszik ez a china glaze, kár, hogy mindig le van fogyva, de erre biztosan benevezek, ha végre lesz :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a készletfeltöltéskor ebből is jött új, érdemes lecsekkolni ;)

      Törlés
  5. Csodaszép! *.* Igazán karácsonyi hangulata van. :)

    VálaszTörlés
  6. Ugyan nem Mikulásos, de nagyon tetszik, elegáns!!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép ünnepi mani lett :)

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű lett, igazi karácsonyi hangulatú! :)

    VálaszTörlés
  9. Ááá, ezt a két színt kerestem pénteken a Naillandben, és már egyik nem volt. :( Pedig nincs hasonlóm sem, nagyon jó lett volna. De sebaj, megvettem a Goldie but Goodie-t, az is egy gyönyörű arany. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó de kár, tényleg gyönyörűek :/ azóta lehet, hogy van belőlük új, mert volt készletfeltöltés, és jöttek új lakkok is :) (kaptam is egy az I'm not Lion koncepciójához hasonló mikroglitter lakkot a CG karácsonyi kollekciójából:)

      Törlés