2013. december 21., szombat

Egyszerű manikűr Karácsonyra - arany pelyhek minden mennyiségben



Aki velem együtt (véletlenül vagy szándékosan) lemaradt a tavaly Karácsonykor megjelent OPI 18 karátos arany pelyhes fedőlakkjáról (az idei 18 karátos fehérarany és ezüst pelyhes is mennyei!), de nem szeretne lemondani az arany csillogásáról, annak egy remek alternatíva lehet ez a NYC fedőlakk. Pikk-pakk ünnepivé varázsol bármilyen egyszínű lakkot, és épp erre van szükségünk a szeretet ünnepe előtt néhány nappal, nemde? ;)


Persze dupe-nak még gyenge próbálkozás, hisz a pelyhek nem olyan eltérő nagyságúak, és sokkal több van belőlük az átlátszó alapban, mint a Man with the Golden Gun-ban. A tiszta arany pelyhek pedig jóval intenzívebbek ennél, ennek kicsit "átlátszóbb" a textúrája, de ezt a képeken biztos ti is látjátok.


Nem vicceltem, mikor azt mondtam, hogy rengeteg pehely van az áttetsző alapban - két rétegben már majdnem teljes fedést produkált, ami amúgy fekete alapon csodásan fest! -, szinte azon trükköztem, hogy minél kevesebb pelyhet varázsoljak a körmeimre. Egy réteget láthattok a Flormar O13-as lakkja felett (vagy inkább csak egy fél réteget).






És miért ajánlom nektek ezt a lakkot? Tizenezrek helyett csak egy 700 Ft-os beruházás, és garantáltan meghozza az ember ünnepi hangulatát!


De valahogy mégis nagyon vonzó nekem ez az OPI lakk... hasonlót ti is készíthettek (Edina készített egy step by stepet erről), csak egy kis idő és türelem kell hozza!:) Karácsony előtt már biztosan nem, de talán januárban én is készítek egy házi pelyhest ;)

Végezetül pedig egy másik használati opció, csodásan mutat szivaccsal átmenetesen felnyomkodva is (itt éppen az A England - Saint George (alias Gyuri) felett) :



Ui.: megvettem a szipi-szupi Canon 600D-t - annnnnyira élvezem!-, már fényképeztem is vele 1-2 manikűrt, csak tegnap reggel elvitte forgatni a barátom (benne a körmös képekkel teli kártyával), amit azóta sem kaptam vissza, úgyhogy nem sokára, remélem minél hamarabb jelentkezni fogok az egyik legszebb karácsonyi lakkal, amit életemben láttam*.*  

8 megjegyzés:

  1. Teljesen ugyanez a mai manikűröm ^-^ Azért az Opi még mindig a legszebb arany fedőlakk, na meg persze az idei változata. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De vicces:) Bár én ezt a bejegyzés előtt 4-5 nappal fotóztam, de akkor ráéreztem az időzítésre! (az idei OPI nekem a lehető legnagyobb nyálcsorgatás, de ez olyan kategóriájú lakk, amit már nem vehet magának az ember, max. kaphat, de én tudom, hogy kapni sem fogom, úgyhogy megyek sírni, szia.:D)

      Törlés
  2. Gyuri felett még szebben mutat - sorry, elfogult vagyok az A England lakkokkal :DDD
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt elhiszem, hogy elfogult vagy velük. ;) (az a lakk magában is csodás)

      Törlés
  3. jaj tökre jó,hogy Te is megvetted a gépet :)
    ez a mani szép nekem is nagyon tetszik

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök neki, Karácsonykor is ezer képet készítek majd!:) és persze itt tudom talán legjobban hasznosítani!

      Törlés
  4. Nekem "Gyuri" felett jobban tetszik :)

    VálaszTörlés