2013. szeptember 21., szombat

Kék sprinkle a Claire's-től



Ezzel tartozom már nektek egy ideje, de sajnos eddig nem jutott rá időm, hogy bejegyzést írjak róla - habár hetekkel ezelőtt befényképeztem. Szerencsére ez egy annyira szuper lakk, hogy nem lehet évszakhoz kötni - használhatjuk az év minden egyes napján (kivéve persze Karácsonykor;). Annyira, de annyira megszerettem, hogy szívem szerint minden szembe jövő embernek kifesteném vele az összes kéz- és lábujját. Ó igen, mert lábkörmökön is előszeretettel viseltem az elmúlt időkben :)


Csillámöves kis pajtásunknak azonban legalább 2 réteg szükséges, hogy az itt látott állapotokat elérjük. Vagy inkább három :) De ez nem szomorít el különösebben, mert elég ránézni... az ember elolvad. Világoskék jelly alapban lila, sötétkék és arany hexagon glitterek úszkálnak. És nincsenek kevesen - ezúton is köszönjük, Claire's, hogy nem spóroltátok ki belőle az anyagot ;)



Nagyon szép lakk. Nem lehet megvétózni. Végül úgy döntöttem, ha már ősszel ilyen vidám lakkot mutogatok, akkor viszek bele valamit az őszi trendekből. Ezt a "technikát" már láthattátok nálam néhány bejegyzéssel ezelőtt:)


Két csodaszép Flormar lakkot használtam erre a nemes célra. Viszont újra és újra rá kell jönnöm, hogy hiába tesz az ember fedőlakkot a glitteres csodákra, ha ráfestek, úgyis átlátszik száradás után a körvonaluk :/


Jaaj *.* nekem annyira bejön! Szívem szerint vennék ebből a lakkból még hármat, hogy soha-soha ne kerüljek a kifogyás küszöbére sem! Azonban egy jó tanács: mindenféleképp lehúzhatós alaplakkot ajánlok ez alá. A rémálom nem elég kifejező szó, mit él át az ember, ha nekiáll lesikálni. Nyakig kék lesz és ráadásul a csillámok sem adják meg magukat könnyedén:) Hogy ez a szebb vagy az előzőleg bemutatott rózsaszín sprinkle? Ízlés és hangulat kérdése, de jelenleg nálam ez a befutó:)

Az áruk (ha jól emlékszem) 1000 Ft körül volt, ami annyira nem vészes ezért a 9 ml tömör gyönyörért.

Tetszik? Nem tetszik? 
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!! :) És még jelentkezem a nude változattal is!

13 megjegyzés: