2013. szeptember 20., péntek

A England - Princess Sabra

A nyár utolsó napsugarait rúgja már, így igyekszem kihasználni, hogy a holo lakkjaim teljes pompájában csillognak. Egyszerűen elszomorít, mikor a téli borúban egy szivárványt sem lehet kicsikarni belőlük:( Így eldöntöttem, hogy az elkövetkező időkben gyakrabban jelentkezem holo lakkokkal :) Remélem velem tartotok!

Kezdésnek írnék életem legelső A England lakkjáról. Ez volt az egyik legáhítottabb, mert (macskaszerető lévén) én is megláttam a macskaszem prizmatikusságát az árnyalatban. Ráadásul egy nagyon különleges árnyalat, legyen mohás arany olíva innentől kezdve :)


A textúrájába nem tudok belekötni, nem túl sűrű, nem túl folyós, könnyű vele dolgozni. Két rétegben fed, az elsőnél ugyan még elég bizalmatlan voltam etéren, de a másodiknál mindent behozott (itt zárójelben hozzátenném, hogy az A England lakkok többnyire extra pigmentáltságukról híresek, szóval alaposan be voltam tojva az első rétegnél, hogy ezt miért nem látom:) A száradási idő is príma, de egy magasfényű fedőlakk elkél fölé, különben nem lesz ilyen fényes.


A holo effekt nem túl erős, de kinti napfénynél már egyértelműen előbújik, ha csak finoman, visszafogottan is. De nekem valahogy így tetszik, nem is kérnék bele erősebb holot. Ettől lesz olyan elegáns és visszafogott. Meg a csodás, nem túl gyakori színétől, ami ősszel biztosan az egyik kedvencem lesz.

Hogy lehet ez a lakk ennyire gyönyörű és ennyire különleges...??!

A jóhírem pedig, hogy nemsokára ezt a lakkot Magyarországon is meg tudjátok venni (én meg megveszem az összes többit:D) a Nailland üzletében. Én már kedveltem a facebook oldalukat, hogy elsőként értesüljek a nyitás pontos időpontjáról ;)


Nektek van A England lakkotok? 
Ááá én alig várom, hogy bővítsem a kis kollekcióm a Sleeping Palace és St. George csodás darabjaival!

9 megjegyzés:

  1. Hát igen, nekem is ő a kedvencem az eddigi A-England lakkjaim közül. :) Csak erős a gyanúm, hogy hamarosan meg fog növekedni a számuk. :D

    VálaszTörlés
  2. Szép darab! Olyan csodás lakkok vannak az A-England kínálatában, majd valamikor tuti szerzek tőlük egyet-kettőt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon megbízható márka, ráadásul minden lakkjuk cruelty-free és 3-free :)

      Törlés

  3. Nagyon jól áll a körmeiden, szép szín :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohh köszönöm, nagy élvezettel használom minden alkalommal ;)

      Törlés
  4. ez megvan nekem is.tényleg nagyon szép oliva arany. :) a st george után nagy kedvencem

    VálaszTörlés