2012. december 10., hétfő

The Body Shop webshop haul

Minden évben megkergülök, mikor közelegnek az ünnepek. Az év többi szakaszában eszembe nem jutna ajtóstól berontani a The Body Shop webshopjába (képletesen, persze:), és kifosztani a helyet. Minden termékem fogyóban van tőlük, bár megállták az idő próbáját: legyen szó The Body Shop-ról vagy Lush-ról (mert ezeket használom mindennaposan), az ő 50 ml-es kiszerelésű termékeik valamelyike nélkül be sem tudom cipzározni a táskáimat indulás előtt. Ilyen aktív használat mellett is több, mint egy évig elég egy ilyen dobozka.
Lássuk, mik kerültek a kosaramba a nagy ünnepi készülődés közepette (amint megérkezik, írok egy bejegyzést általam készített képekkel!) :

I become insane every year when the Holidays are coming. I'm so conscious at every other part of the year, but this time I just can't control myself. That's why The Body Shop members love me so much, I buy everything I like. As I said before, I really like the gorgeous body butters, as well as they are enough for an entire year for me, and they smell like heaven! A small pack of those little miracles are always in my bag when I leave.
Let's see what kind of products went to my basket on the webshop at this crazy time!


Testvajak - Body butters
Lehet élni nélkülük, csak nem érdemes!:) Nekem jelentős szerepet töltenek be a mindennapi hidratálásban és a kellemes közérzetben is, az illatuk csodás, a kiszerelések praktikusak.... és nem is ragoznám tovább, lássuk a termékeket. A legtöbbjük (200ml) 4890 Ft-ba kerül (pár kivételt, amik 5390 Ft-ba kerülnek). A kis kiszerelés 1790 Ft.

Yes, you can live without them, but what is the point in that?:) I use them every single day, they help me to feel moisturized. I like to change the smells every week! Most of the 200ml packs costs 4890 hungarian forints, the small ones costs 1790 Ft-s.

Új Szőlőskerti barack testvaj - New Vineyard peach body butter - 200ml

Új Shea testvaj - New Shea body butter - 200 ml

Mandula testvaj - Almond body butter - 200 ml

Új Mangó testvaj - New Mango body butter - 50 ml
Ebből a kis fajtából vettem kettőt is, annyira szeretem az illatát, ezért ajándékba is adok egyet. Pontosabban a barátom adja anyukámnak, csak mindig én intézek minden ajándékot :)
I just love the smell of that one so I bought 2 pieces - one is a gift for my mum from my boyfriend :)

Vadcseresznye testvaj - Wild cherry body butter - 200 ml

Testápoló - Body lotion
Még nem próbáltam tőlük egy testápolót sem, kíváncsi vagyok, miben más, mint a testvajak, az állagot kivéve. Legtöbbjük praktikus, pumpás kiszerelésben van forgalomban. 
I've never tried any lotion of them and I'm really excited about the difference between that and the body butters! the packing is very functional with the pump. 
Új Vörösáfonya csillámló testápoló - New Cranberry Joy shimmer body lotion - 250 ml
3190 Ft
Ez a legjobb illat a limitált karácsonyi kiadásból, ráadásul csillámló, ami még karácsonyiasabbá teszi az egészet! Ez is anyának lesz a kedvesemtől.
That is my favorite of the holiday edition, and it glows that makes it more Christmassy! That is also goes to my mum from my man.

Tusfürdő - Shower cream

Új Shea krémtusfürdő - New Shea shower cream - 250 ml
1490 Ft
Szintén ajándék.
Also a gift.

Szépítő olajak - Beautifying oils
Használtam már, de még nincs sajátom, sürgősen változtatni kellett rajta. Két teljesen különböző illatot választottam: friss mangó és testes csokoládé... Csoda, amit a száraz bőrrel művel ez a termék, ráadásul hajra is lehet használni. Mindegyikük 3690 Ft viszont van egy webshop akciójuk, itt a link: http://the-body-shop.hu/testapolok/szepito-olajok?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=879&category_id=88I used that before but it wasn't my own one so I had to change that. I chose two totally different fragrance: a fresh mango and a sweet chocolate one. It is magic what it does to dry skin. In addition, you can use it on your hair as well. All of them costs 3690 Ft.

Új Chocomania szépítő olaj - New Chocomania beautifying oil - 100 ml

Új Mangó szépítő olaj - New Mango beautifying oil - 100 ml

Testradír - Body scrub
Elhatároztam, hogy házilag készítek magamnak valamilyen gyümölcsös testradírt - sok hasonló bejegyzést olvashatunk az interneten ebben a témában - tehát valami testesebb illatban gondolkodtam. Testradírból nincs kis kiszerelésem, pedig utazáshoz igazán praktikus, így választottam őt! 200 ml: 4.490 Ft, 50 ml: 1790 Ft
Új Kakaóvaj testradír - New Cocoa butter body scrub - 50 ml

Ajándékötlet - Gift idea


Kókusz duo ajándékcsomagolásban - Coconut butter up duo
Egy 50 ml-es testvajat és 10 ml-es ajakápolót tartalmaz kókusz ízben. Abszolút megéri, akár az összes többi ajándékcsomagjuk: ez esetünkben 2490 Ft. A 10 éves kishúgom kapja.
It contains a small body butter and a lip care in a coconut taste in a cute packing. Worth it to buy like all the holiday gift sets: it costs only 2490 Ft-s. Goes to my sweet lil sister who is 10 years old.


Remélem van, akinek sikerült eligazítást mutatni a nagy karácsonyi hajsza közepette!
Nektek melyik a kedvenc The Body Shop terméketek?

I hope it was helpful in that holiday madness!
Which are your favorite The Body Shop Products?


  

Petronella xox

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése