2014. május 10., szombat

Indie szépségek No.1 - Girly Bits - Bachelor's Button


Gondoltam egyet: mivel annyi indie körömlakkom van (nem elég, sosem elég.:D), indítok egy új "sorozatot" indie szépségek címmel. Bemutatom az általam legelőkelőbb helyre rangsorolt márkákat, a tőlük beszerzett lakkokat, sok-sok képpel, és persze az őszinte véleményem is leírom, mint minden alkalommal. Előljáróban azért elmonodom, ritka az az indie lakk, ami csalódást okoz, de előfordult már, hogy csúnyán cserbenhagyott indie lakk is. 

Elég sok indie lakkról írtam már, ha az oldalsávban a szófelhőben megkeresitek az indie címkét, kilistázza nektek mindegyik bejegyzést. Ha pedig nem tudjátok még, mi is az indie, javaslom ezt a bejegyzésemet, ahol ezt kifejtem, valamint sok szuper márkát felsoroltam elérhetőségekkel, bő képillusztrációval. 

Szóval elsőként arról a lakkról írnék, amit párom "csak" úgy fémjelzett, hogy minden idők legszebb lakkja. Na, ez nem semmi.:D Azóta ugyan változott a sorrend (hát igen, van miből válogatnia), de most is szerepel a Top3-ban.


Az indie-k főként két lakktípus miatt aratják a lakkmániások közt a babérokat: glitterek  (legyen szó fedőlakkról vagy alapszínbe keverve) és holok. Hiánypótlóak és elképesztő, hogy tényleg milyen különlegességekre is rá lehet bukkanni. Valahogy így voltam még az ILNP krémesen holo lakkjaival (nem tudok másképp fogalmazni, fogalmam sincs, van-e erre valamilyen szakkifejezés?:/ Mindenesetre a legtöbb holo inkább metálosan holo, míg ezeknek krémesebb, jobban fedő alapjuk van). Ez volt az első alkalom, hogy ilyen típusú lakkok "szembe jöttek", a második pedig ez a csodás Girly Bits lakk. Azonnal tudtam, hogy kell nekem.
 

A Girly Bits egy számomra nagyon szimpatikus, innovatív márka, akik nem csak saját körömlakkjaikat szeretnék "ránk tukmálni", de annak az örömét is meg szeretnék osztani a világgal, milyen a saját elképzelésünknek megfelelően, otthon kotyvasztani egy gyönyörű lakkot. Ennek megfelelően minden hozzávalót, eszközt be lehet náluk szerezni, mire újdonsült, laikus körömlakk-vegyész énünknek csak szüksége lehet.
 

De visszatérve erre a szépségre: nagyon nehéz volt lencsevégre kapni, mit is látok a valóságban: egy gyönyörű, tavaszi színt egy mesés finissel. Na, a mesés finis ezúttal megmakacsolta magát, de a lenti két kép egész szépen tükrözi a láttakat. Általában sokallom a 15 ml-t egy lakkból, de ebből nem is szabana kevesebbet forgalomba helyezni, mert félnék, hogy hamar kifogyok belőle. *.*
 

Az első két képen 2 rétegben látjátok, ez volt az alapállapot, utána néhány nappal felkentem rá mégegy réteget. 3 rétegben még jobban tetszik! Te jó ég. Látjátok, amit én is látok? *.* Csak ámulok és bámulok, és legszívesebben mindig csak ilyen körmökkel rohangálnék!
 
 
Ha megtetszett a körömlakk, az alábbi helyeken tudjátok elérni:
Girly Bits: http://www.girlybitscosmetics.com/bachelors-button/

Egyébként az alábbi márkákból vannak lakkjaim, amikről tudnék írni nektek, ha valamelyik érdekel titeket, vagy szemeztetek velük, jelezzétek, és feltétlenül előre veszem!:)
Arcane Lacquer, Emily de Molly, még több Girly Bits, Glam Polish, Jindie nails, Pretty & Polished, Ruby Wing. Magyarországon elérhető indie márkák közül pedig A England és Picture Polish, midkettő márkából 10 feletti számban képviselik magukat, tehát róluk már elég kiforrt véleményem van.:)

 

8 megjegyzés:

  1. Ez valami gyönyörű! Mennyire jó képeket készítettel! :)
    Nézegettem már a márka kínálatát de még nem vásároltam, most az ILNP-ból szeretnék 2-3 darabot, de előtte még megveszem a kiválasztott picture polish lakkokat :D
    A Pretty & Polished érdekelne a legjobban a szuper kollekciódból :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Erzsi! Hű, milyen lakkokat néztél az ILNP-tól? Na, rájuk aztán igazán kíváncsi lennék. Rendben, akkor szemezek a Pretty & Polished közül!

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Nagyon bejönnek mostanában ezek a kék, de lila (periwinkle?) színek. A holo meg mindig jöhet *.*

      Törlés