2014. április 6., vasárnap

Zoya - Payton


Ahogy megjöttek a Zoya lakkok, első utam a Naillandbe vezetett. Két lakkot szerettem volna biztosan: Paytont és Cartert. Szerencsére mindkettőből fel voltak szerelkezve (sajnos volt egy pár, amit kinéztem magamnak, de nem jött belőlük), és le is csaptam rájuk azon nyomban. Kifejezetten jókor jött a borongósabb idő, mert így bátran nyúltam a sötétebb árnyalatok felé!



Nem ez az első Zoya lakkom, így tudtam, hogy a minőségre nem lesz panasz. És valóban, Payton egy csodás lakk. Hogy én mennyire szerettem volna már magaménak tudni! Nem is csak magaménak tudni, de nyálamat csorgatva felkenni a körmömre, hogy aztán mindenki orra alá dughassam, hogy nézd, milyen gyönyörű.



Maga a lakk koncepciójában nagyon hasonlít két általam is bemutatott Picture Polish lakkra, Kryptonite-ra és Cosmosra. Eszméletlenül szeretem azt a kettőt is, nagyon bejött nekem ez a szabálytalanra szabdalt holo szilánkokból álló, szemkápráztató hatás.


És ami még igazán meggyőzött: ez a gyönyörű padlizsán lila szín. Annyira mély, annyira vampy, annyira dögös! Nekem ez a lakk testesíti meg, milyenek a szexi körmök. 

Amit mindenképp meg szeretnék említeni, csak úgy mellékesen, hogy nem tudom, hogy minden Zoya lakk kupakja ilyen-e a Pixie Dustokon kívül, de ennek fényes felületű, a Pixie Dusoknak meg az Orlyhoz hasonló, gumis, matt kupakja van, ami szerintem sokkal jobb. Lehet, hogy csak a textúrabeli megkülönböztetés végett találták ki, de annyival biztonságosabbnak érzem az utóbbi verziót.:)


Bárcsak ti is látnátok, amit én látok, amit a fényképezőgép csak erőlködve próbál elkapni, több-kevesebb sikerrel! Annyival holobb, annyival szemkápráztatóbb élőben, és ez a szín pedig egyszerűen nyami. 

A Zoya lakkok 15 ml-esek és 2490 Ft-ba kerülnek, ITT nézhetitek meg őket a Nailland honlapján, és persze az Örs vezér terén lévő Árkádban is megtaláljátok őket a standnál. Én kifejezetten örülök neki, hogy ennyi van az üvegcsékben, mert ha én megveszek egy Zoya lakkot, az számomra egy nagyon különleges lakk és gyakran nyúlok utána. Van egy Pixie Dust lakkom, aminek már majdnem a fele elfogyott!


Remélem, előbb-utóbb a Zoya körömlakklemosóját is lehet majd kapni teljes méretben, a földkerekség összes köröm-bloggerének ez a kedvence.:)

27 megjegyzés:

  1. gyönyörű, annyira tetszenek benne ezek a csillámok, csodaszép lakk :)

    VálaszTörlés
  2. gyönyörű ez a lakk, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Tényleg csodás ez a lakk, nagyon tetszik *-*

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű ez a szín és nagyon jól áll a körmeiden :)
    Szerintem én is megveszem :D
    Jelenleg a zselés, áttetsző glitteres körömlakkok a kedvenceim, imádom ezt a textúrám, így most ezekből rendelgetek olyan márkákat ami itthon nem kapható.
    Sajnos Zoya-ből csak 5 szín van, ami ilyen textúra, így már csak a Payton hiányzik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ez a kedvenc finishem a Zoyától. Vártam, hogy majd biztos megvehetem a Stormot, Aurorát, Blazet, de sajnos belőlük nem rendeltek. Dream meg nem kell, mert van helyette Cosmos.:) (bár jobb is, hogy nem egyszerre akartam megvenni a négy holo csillámost, az jobban fájt volna.:D)

      Törlés
  5. Nagyon szép ez a Zoya lakk (is) :)

    VálaszTörlés
  6. Olyan galaktikus mélységet adnak neki ezek a különleges szilánkok és még ráadásul lila is...meg kell szereznem!!! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. tagadhatatlanul csodás. eddig nem vágytam Zoya lakkra, de most, h mindenhol látom ezeket a szépségeket, nekem is be kell szereznek pár darabot, olyan különlegesek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Különlegesek, és fantasztikus a minőség is. Ajánlom ;)

      Törlés
  8. ez mindenképpen kell.olyan szép ez a lakk,tényleg nagyon különleges

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg egy must have! Számomra legalábbis mindenképp.

      Törlés
  9. Gyönyörű ez a lakk!

    VálaszTörlés