2014. április 14., hétfő

elf rúzsok - Fearless, Posh és Voodoo


Épp a körmöm festettem, mikor feltűnt a kedves párom a laptopommal a kezében. Az első gondolatom az volt, hogy írja meg helyettem ezt a bejegyzést, aztán annyira megtetszett a gondolat, hogy eldöntöttem, tényleg szabad kezet adok neki. A képeket már előzetesen beillesztettem, írjon hozzá valami frappánsat.:D Végül a bevezető után feladta - és beismerte érdemeimet, hogy a fényképezés mellett türelmem van az írogatáshoz is. Kedvcsinálónak azért mégiscsak felhasználnám Benjámin szavait:

"Sziasztok, készüljetek mert ez lesz a legütősebb és legkirályabb postom. Kezdeném azzal hogy vettem 3 királyságos rúzst amit szeretnék megmutatni nektek." - te jó ég, tényleg így látnak minket a férfiak?:D 


Amúgy szegény már az elején, nem szándékosan, de lódított egyet, mert ezeket a rúzsokat nem mostanában vettem, hanem kicsit több, mint egy évvel ezelőtt. Akkoriban még nem éreztem magam kényelmesen hétköznapokon élénk rúzsokban, de azóta annyira belejöttem a dologba, hogy hétköznapra is simán felkenek egy vörös rúzst, mi több, kényelmetlenül érzem magam, ha nincs egy "igazi" rúzs sem kéznél, még ha épp nincs is semmi a számon. Néha úgy érzem, sportot űzök a rúzsok cipeléséből - a múltkor 6 rúzs volt a táskámban, plusz egy folyékony ajakrúzs és egy vörös szájceruza, pedig egy apró táska volt nálam, mert csak színházba mentünk. -.- :D


Szóval csak gyarapodott a rúzsaim száma, de az elmúlt néhány hónapban elég gyakran nyúltam ezekhez annak ellenére, hogy nem a legvisszafogottabb darabok.

Ezek az elf rúzsok Amerikából jöttek (nem, nem postáz az amerikai elf Európába, egy rokonom küldte a csomagot), amivel nagy mázlim volt, mivel ezek a rúzsok 1 dollárba kerültek, a magyar elf oldalon pedig már 900 Ft-ért látom. Szép kis árréssel dolgoznak, na de nem mondok senkinek újat, ha megemlítem, mennyibe kerül egy MAC rúzs az Egyesült Államokban és itthon... van egy kis különbség. 5 rúzst rendeltem, de csak ezt a hármat használom, mert a másik kettőnek nem tetszik a színe magamon. 


A rúzsok nagyon krémesek, könnyen siklanak, a finisük szaténszerű (mattnak jobban örültem volna, de mivel egy papírzsepibe úgyis belepuszilok, lemattul magától.:). Nagyon pigmentáltak, és elég tartósak is. A kezemről konkrétan körömkefével sem tudtam lesikálni a swatchok nyomait, napokig látszott a kezemen a három rúzscsík halvány nyoma.:) A csomagolás viszont hagy némi kívánni valót maga után (na jó, mondjuk ki, gagyi!), bár praktikus - az árnyalat neve a rúzs alján található, és egy áttetsző részen át láthatjuk is az árnyalatot.
Balról jobbra: Fearless, Posh és Voodoo. 

Utóbbi ajkakon valahogy így fest némi kopás után:




Szerintem teljesen vállalható egy szerda esti egyetemi előadásra épp annyira, mint egy szombati randevúra. Egyedül dolgozni nem merek ilyen színekben menni - munkakörömből kifolyólag sok külföldi üzletembert fogadok a cégnél, és tartok tőle, hogy egyszer kiverem a biztosítékot valakinél, ha ilyesmikkel vadulok.:)


Összegzésként: a minőség szuper, főleg az egy dolláros árhoz képest, a csomagolás az árhoz mérten ócska érzetet kelt, tartósságra nincs panasz, míg nem eszem, elérhetőség közepes, mert csak online lehet megvenni, de legalább nem kell külföldről rendelni. A színek nekem nagyon bejönnek, de ez egyéni preferencia. A három szín közül a magyar forgalmazónál most a Posh és Voodoo szín elérhető a három közül.


Ti is rúzsos lányok vagytok? Mi fér bele hétköznap? Nem bánjátok, ha alkalom adtán visszakacsintok a beauty részre, és nem csak körmöket hozok? 

16 megjegyzés:

  1. Én Hófehérke vagyok és még mindig keresem a tökéletes piros rúzst. Neked viszont nagyon jól állnak ezek a színek! (És külön meg kell dicsérnem a teszthez a képeket is, nagyon szépek lettek!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm!!:) Én is észrevettem, hogy nekem sok árnyalata nem áll jól a vörösnek.:/ Sajnálom, de muszáj elfogadnom.:D Sok sikert a keresésben!:)

      Törlés
  2. Régebben nem voltam rúzsos lány. Most kezdtem el az lenni az utóbbi 7-8 hónapban. De nagyon szép színek, én is a pirosasakra vagyok rákattanva! Ja és a bevezetője a barátodnak jó lett, figyelemfelkeltő, megfogó, még ha lódított is egy kicsit, nem számít most annyira! :D Azért Tőle is várjuk a bejegyzéseket! Rakj elé valami más terméket, hátha arról jobban megered a billentyűzete!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. haha, hát ki tudja, a végén még blogger lesz belőle.:D Így lesz ;)

      Törlés
  3. Nekem nagyon tetszett ez a bejegyzés is, úgyhogy jöhet még sok ilyen! A képek gyönyörűek és maguk a rúzsok is nagyon tetszenek, neked pedig hihetetlen jól áll ez az árnyalat :) Mostanában én is egyre többet kacsingatok a rúzsok felé, bár még csak a világosabb árnyalatokat merem viselni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, köszönöm! ;) Én a nude rúzsokért is oda vagyok, mindegy, csak legyen valami a számon, már csak az érzés miatt is.:D

      Törlés
  4. Gyönyörűek és nagyon jól áll neked! :)
    Én is szeretem az élék rúzsokat. :))

    VálaszTörlés
  5. Tényleg csodásak ezek a rúzsok és nagyon jól áll neked a vörös. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha ezt mondta volna valaki pár évvel ezelőtt, biztos kinevettem volna! Köszönöm.;)

      Törlés
  6. Csodásak ezek a rúzsok, imádom mindegyik színét, és rajtad is remekül mutatnak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a három árnyalat nekem is nagyon közel került a szívemhez ;)

      Törlés
  7. Már jó régen nem olvastam bejegyzéseket, mert konkrétan arra nem volt időm, hogy egyek :D Ma, mikor német órán feljöttem bloggerre, és láttam, hogy új bejegyzésed van, pláne sminkes témában, nagyon örültem. Először is: Petra, gyönyörű vagy. Másodszor: annyira szép képeket csinálsz, nagyon tehetséges vagy (ebben is). Harmadszor: nem vagyok egy nagy elf-rajongó, de a kezeden lévő swatch meggyőzött, biztos nagyon jó termékek lehetnek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, köszönöm. *.* Ennyi kedves szót... nagyon drága vagy, Fanni!

      Törlés
  8. Én még mindig ódzkodok a vörös rúzsoktól :$ pedig nagyon szépen tudnak mutatni a fehér bőrhöz is - mint amilyen nekem is van :) Szépek lettek a képek és nagyon jó a bevezető :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó de még mennyire jól tud mutatni a fehér bőrhöz ;) én már kifele jövök a téli fehérségemből, de nagyon szeretem a kis porcelán baba arcú-bőrű lányokat (amilyen én sosem voltam:D), pláne egy szép, élénk rúzzsal!

      Törlés