2013. november 24., vasárnap

Models Own - Amethyst + egy kis nyomdázás :)


Ritkán van időm arra mostanában, hogy bármilyen komolyabb "nail art" dolgot összehozzak. Sajnos ki is maradtam az elmúlt pár hétben emiatt a szivárvány kihívásból, és ez ma sem fog összejönni (pedig annyira jó ötleteim voltak!), viszont van valamim, amit egy ideje tartogatok nektek! :)

Páran Instagramon láthattátok, hogy nem indult zökkenőmentesen a kapcsolatom ezzel a lakkal, mert véletlenül egy hibás darab került hozzám, de hamar rendeződött a dolog, és egy csöppet sem bántam meg, hogy az enyém lett ez a VelvetGoth szépség.


Tudom, hogy a külső mit sem számít, míg a belső tartalom egyenlő a nullával, én sem dobtam hanyatt magam, amíg meg nem kaptam az új, tökéletes darabot. Na, akkor viszont már tudtam értékelni a plüss kupakot is. De mindez mit sem érne, ha nem ezt látnám mellette:


Legszívesebben felaggatnám a Karácsonyfára, annyira szép:) A nyomdázást a Barry M-féle Silver Foil lakkal készítettem a Sailor 03-as MoYou lemezről. A következő képen már fedőlakkal láthatjátok. (ITT pedig önmagában mutattam meg nektek, fedőlakk nélkül)


És hogy kicsit könnyebb legyen a neten vásárlóknak a döntés, hogy melyiket rendeljék meg a Nailland webshopjából, a fekete kivételével (nekem nem jön be annyira) az összes Velvet Goth színmintája:
(UPDATE: a swatchokat fekete alapon látjátok 1 rétegben)
Sardonyx, Amethyst, (itt kéne, hogy a fekete színű Obsidian legyen), és Valerian 

Absinthe
(karácsonyi lakként is tökéletesen megállja a helyét!:)

Melyik a kedvencetek?

12 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Különleges finish, engem meg simán meg lehet venni a lila színnel :)

      Törlés
  2. Hűűű, ez tényleg nagyon szép :) A nyomdázással pedig nagyon feldobtad! Mi baja volt az elsőnek? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) sajnos belül volt egy törés-féle (úgy sejtem), mert mikor kinyitottam, össze-vissza volt folyva a gyönyörű körömlakk :( Ezen kívül volt még egy szépséghibája is, de amiatt természetesen nem vittem volna vissza. Itt mutattam is Instagramon: http://instagram.com/p/gFgRK0SfHO/

      Törlés
  3. Wow.üvegben nézve nem mozgatta meg egyik sem a fantáziámat,de a zöld meg a lila a kezeden csodaszép

    VálaszTörlés
  4. A gyűrűsujjas szín csodálatos, és a nyomdázás is nagyon elegáns.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A gyűrűsujjamon az A England St. Georgeja van, tényleg az egyik legszebb lakk a világon!

      Törlés
  5. SZépséges a mani, meg mindegyik lakk. :)

    VálaszTörlés