2013. november 22., péntek

China Glaze - Goldie but Goodie


Tudom, hogy péntek van, de még mindig kisebbfajta káosz uralkodik az életemen: megtartottuk a sajtótájékoztatót, tesztelni kell a netes vásárlás gördülékenységét, épp most állok neki beszédtechnikára lefordítani 20 oldalt magyarra, aztán prezentációt készíteni belőle. 
Ezen kívül ma még rengeteg dolgom van, este pedig a Colombus hajóra megyünk koncertre, holnap meg a húgom szalagavatója lesz, ahol az egész baráti körét ki kell majd sminkelnem, hogy a hajakról ne is beszéljünk! Szóval a csütörtöki China Glaze nap ellenére ma jövök ezzel a sokatok által kedvelt márkával:)


Nekem az arany szín mindig a Karácsonyt, az ünnepek közeledtét idézi. Mi itthon a Hálaadást is ünnepeljük (jövő hét csüti), szóval nekem már ez is bőven beleesik az  ünnepi időszakba! Karácsony előtt nem sokkal akartam nektek bemutatni, de nem tudtam tovább várni: olyan fennséges :)


Goldie but goodie egy arany, fólia hatású lakk egy csöppnyi copper beütéssel. Nagyon szép, meleg tónusai vannak, az én sárgás bőröm mellett pedig kifejezetten kiegyensúlyozottan mutat. A fólia hatású lakkok egyik remek tulajdonsága, hogy nagyon jól fednek, így ez a lakk is remekül működik egy rétegben is, de a két réteg azért valljuk be, biztonságot ad :) (2 vékony rétegben látjátok)


Itt, más fényviszonyok közt szuperul kijön a finish: látszanak a kis pelyhek, amelyek alkotják. A száradási ideje is nagyon jó, és mivel nem kell sok réteggel bajlódnunk, nem macerás a felvitel. A képeken fedőlakk nélkül láthatjátok: amúgy sem volt rajtam sokáig (két héttel ezelőtt még nem nagyon éreztem az ünnepeket), de így magában szerintem nagyon ott van a finish. A tartósságot illetően csak annyit tudok mondani, hogy másfél napig, amíg rajtam volt, nem mozdult a helyéről.


Ez a lakk biztos nagy sláger lesz számomra a következő hónapban! 
Nektek mi a kedvenc arany lakkotok?

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lakk :)

    VálaszTörlés
  2. én nem kedvelem az arany lakkokat :( valahogy nem illik a személyiségemhez,szerintem az én hófehér bőrtónusomhoz sem.
    viszont rajtad tetszik ez a lakk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értem, amit írsz, az arany néha tényleg sok tud lenni. Én például a narancssárga árnyalataival vagyok hasonlóképp, úgy érzem, nem működnek a tónusaimmal :)

      Törlés