2013. augusztus 12., hétfő

Manikűrvadász...


...avagy mikor az időzítő felmondja a szolgálatot. Sajnos a tegnapi napom nem töltöttem itthon, családi szülinapi partit tartottunk egy nagyon szuper kis helyen, csupa élmény volt... amíg gép elé nem kerültem ma, és rá nem jöttem, hogy ez bizony nem került ki a többi manikűrvadász bejegyzéssel. Na sebaj, legközelebb igyekszem jobban netközelben lenni:)


Az Occhi Azuri blogot sorsolták nekem, a fenti manikűr volt a kiválasztott, amit ebben a bejegyzésben is megtekinthettek nála. Szeretem az átmenetes körmöket, mert kihívás, mert sosem egy könnyű eset, és mert sok gyakorlással egészen jó eredményeket lehet elérni vele:)


Számomra inkább a tenger, mint az égbolt, mivel sötétebb színeket is belecsempésztem. Nagyon szerettem hordani, másoknak is tetszett, extrém hosszúak voltak itt a körmeim (szegény drágaságomat mindig sikerült is megkarmolnom valahogy véletlenül, úgyhogy ő is egyetértett a leszámolással :D), nem könnyű így főzni, takarítani, úgyhogy ismét a jól bevált, rövidebb fazonnal élek boldogságban. 


A gyűrűs ujjamra kentem egy réteg kék csillámot. Egyértelműen borzalmas ötlet volt, de már nem akartam lemosni és újrakezdeni az egész procedúrát :)
Egyébként szerintem fejlődött a szivacsos technikám, ITT már láthattatok egy nyáriasabb összeállítást step by step fotókkal, ha esetleg ti is el szeretnétek készíteni ezt a manikűrt :) Persze bőven van még hova fejlődni!


Mindenkinek szép estét, elvileg ma hullócsillag zápor van kishazánk felett :))) Juhuu!!




10 megjegyzés: