2013. január 22., kedd

Teszt: Coastal Scents pirosító paletta



Megérkezett a Coastal Scents csomagom Amerikából! Micsoda öröm. Most jött a postás, kicsit meghökkent, hogy pizsamában, turbánnal a fejemen nyitok ajtót, dehát ő jött rosszkor, nem én keltem későn, ugyebár!:) Anya már furcsán néz rám, miért és honnan jön nekem ennyi csomagom (tegnap is kaptam egy jó nagyot), mindig mondom, hogy a titkos hódolóimtól (SE:D), aztán helyesbítek, hogy neeeem. Csak néhány kellék, hogy fejlesszem magam abban, amiben jó vagyok.



Nagyon alaposan be volt csomagolva buborékos fóliába, sértetlenül érkezett minden.

A pirosító paletta mellé küldtek még egy ajándék mintát 4 szemhéjpúderükből. Volt még a csomagban egy I love makeup feliratú matrica, nagyon aranyos, alig várom, hogy kitaláljam, mit kezdjek vele!:) Neem. Nem rakom a kocsimra, akármennyire is erre szánták!

A paletta egy nem túl igényességet sugalló, "gagyi" műanyag dobozban kap helyet, viszont funkcionális és teljesen jól működik, tökéletesen záródik. Belülről pedig már kifogástalan.

Csodálatos színek! Vannak egymáshoz hasonló árnyalatok, de mindegyik más valamiben. Vannak egész különleges színek is. Ahogy a swatchokon is látjuk, szépen pigmentáltak, talán csak az elsővel volt gondom, de egy kis "kapargatás" után ez is teljesen jól működött. Nevük nincs, így ezzel sajnos nem szolgálhatok.
A kedvenceim az első sor utolsó két színe és a második sor második és harmadikja.  


Az felső sor:
(bocsánat, nagyon durván libabőrös voltam egész nap, ujjatlanban, mezitláb rohangálok télen, amennyi eszem van)

Az alsó sor:


Összességében nagyon elégedett vagyok, várom, hogy majd arcon is kipróbáljam őket. Mindezt pedig 8 dollár + szállításért...:) Hol kap az ember ennyiért ilyen minőséget 10 színben?

Csók mucik,
  
Petronella xox

7 megjegyzés:

  1. honnan rendelted ha szabad tudni?:) illetve mennyi volt a postaköltség?:) már egy ideje szemezek vele de ahol eddig láttam ott vagy a postaköltség volt nagyon drága vagy itt egy magyar oldalon 6000 ft ért árulják..:/:)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Szia! Bár picit régi a bejegyzés, de Amerikából rendelted? A hivatalos oldalról? Véletlenül nem emlékszel mennyi volt a szállítás? Mert szemezgetek én is a márkával, de a szállítás igen drága.. Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  5. Szia! Nagyon szépek a színek , már régóta szemezek vele én is, egyedül csak a szállítástól félek. Nagyon jó lenne ha tudnál ebben segíteni nekem. Milyen lehetőségeid vannak a fizetésre és mennyi a postaköltség, tesznek e vámot a csomagra.
    Nagyon örülnék ha tudnál segíteni.
    Köszönöm :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Sajnos, mivel már nagyon rég rendeltem, nem igazán emlékszem a részletekre, azóta tudom, hogy volt is egy nagyobb áremelés az USA-ban a külföldi csomagok költségét illetően. A palettát egy akció alkalmával rendeltem meg, így annyira nem volt vészes, de rémlik, hogy a postaköltség azért rátett egy lapáttal. Vámot egy darab palettára szerintem nem kérhetnek el.:D Szerencsére nekem SOHA nem kellett még semmire vámot fizetnem, és semmilyen csomagom nem veszett el, de hozzá teszem, hogy minden alkalommal imádkozom a csomagjaimért, úgyhogy ennek biztos szerepe van a dologban.:) Nem tudom, hogy segítettem-e bármit is, remélem, hogy igen! :)

      Törlés
    2. A honlapon most a paletta ára $14.95 ( http://www.coastalscents.com/pl-012.html ), a legolcsóbb postaköltség lehetőség pedig First Class Package International Service-et választva $16.74, ami, hát igen, drágább mint a termék, de nekem is így rémlett, hogy drágább volt a szállítás, mint a termék maga. De még így is sokkal jobb árban van, mint ha az ember megrendelné egy magyar webshopból.7

      Törlés