2014. május 6., kedd

Tavaszi átmenet nyomdázással + Picture Polish - Festival vélemény


Sziasztok! Bocsánat a kisebb kihagyásért, remélem jól teltek az ünnepek és a hosszúhétvége is! Én rendesen el voltam látva programokkal, most meg nyakamon a vizsgaidőszak, úgyhogy az unalom szele messziről sem fog legyezgetni. Szabadidőmben még mindig a körmeimmel babrálok legszívesebben - Instagramon  viszonylag aktív vagyok, az aktuális manikűrjeim néha láthatjátok! -, és már egy ideje mozgatta a fantáziám egy menta-barack átmenet.
 

A baj csak az, hogy olyan igazi, szép, pasztell barack színem nem nagyon volt. A fejemben nagyon egyben volt a manikűr, de a fránya barack kifogott rajtam. Ugyanis ez nekem narancs, akárhogy is nézem. És utálom a narancssárgát a körmeimen.
 


Olyan szerencsés voltam, hogy az elmúlt két hétvégém is hosszúhétvégézéssel tölthettem. Előbbi alkalommal készítettem el ezt a manikűrt (Dobogómajoron, Hévíz mellett), képzelhetitek, mennyi körmös dolgot vittem magammal, hogy el tudjak készíteni egy átmenetet nyomdázással, körbetakarítással, mindennel.:D
 
A Picture Polish Festival-ról mindenképp szeretnék néhány szót szólni. Alapjáraton is odavagyok mindenért, ami pelyhes, de ez a kedvenc pelyhes fedőlakkom. Senkit ne tévesszen meg a sárgának tűnő alap! Ha fehér lakkra kenjük, akkor sem változtatja meg az alapszínt. Feketén látszik legjobban, milyen sok színben pompáznak a pelyhek, de én világos árnyalatokon szeretem használni a legjobban, így egy nagyon finom, elegáns csavart ad a manikűrnek. Ezt az átmenetet is tökéletesen kiegészíti. És ami még szuper benne, hogy eszméletlenül fényesre szárad, mintha beépített Seche Vite lenne benne.
 

A használt lakkok és nyomdalemez:
Orly Bonder
Essence - That's what I mint! (hogy én mennyire szeretem ezt a színt, mégis mennyire utálom ezt a lakkot... használhatatlan!)
Flormar - WL05
Picture Polish - Festival
Essence fehér nyomdázós lakkja
Seche Vite
MoYou London Pro 04-es lemez



Szóval kicsit zavart a barack válság, de ne aggódjatok, azóta jó kislány módjára beszereztem a tökéletes barack és menta lakkot is a Picture Polish kínálatából: (valamiért nem tudtom az alábbi képeket kinagyítva közzé tenni.:( de kattintásra nagyobb lesz, remélhetőleg!)
 
 
Készítettem is a gyönyörű barackommal egy átmenetet (Essie - Sand Tropezzel, egy kis Fairy Dusttal megkoronázva). Alig várom, hogy Tiffany-val is kipróbáljam!

És a kép készítése közben ez a kis tündérvirágszál ásítozott mellettem:
 
Szép napot mindenkinek!

16 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik a manikűr!A narancs,ami barack akart lenni tényleg egy kicsit erős,de a Peaches'n Cream-mel már a tökéletesnél is tökéletesebb lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig ez volt a legbarackabb barackom... eddig!:) Hű, nagyon várom már, hogy lássam őket együtt!

      Törlés
  2. Gyönyörűséges ez a manikűr, a színválasztás is tökéletes, az átmenet hibátlan és sikerült eltalálni azt a pehelymennyiséget is, ami még nem vonja el a figyelmet a nyomdázott mintától. EGY ÁLOM. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De drága vagy, Ingrid! Ennyi szép szót egyszerre <3

      Törlés
  3. szerintem nagyon szép lett ez a manikűr, de a PP gradient még szebb lett (nekem is ez a három lakk a kívánságlistámon van, bár a baracktól kicsit félek, mert Erzsi azt írta, hogy fura állaga van)
    A kisbaba pedig nagyon édes <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is jobban tetsziik az utóbbi, mert ugye nem szeretem a narancssárgát alapjáraton.:D Így a második sokkal visszafogottabb lett, ami jelenleg inkább illik a hangulatomhoz.:) Én írtam Erzsinél is, hogy nekem nem volt problémám a Peaches and Creammel, teljesen jól működött, de lehet, hogy csak én választottam jól üveget.:)

      Törlés
  4. Válaszok
    1. De kedves vagy, akkor próbálkozom majd még hasonlókkal! :)

      Törlés
  5. Nagyon szép lett! *_* Újfent kalapot emelek a türelmed előtt. :) Én már akkor is rettenetesen büszke vagyok magamra, ha a gyűrűsujjamat más színűre festem. :D Ráadásul annyi mindent belesűrítettél egy manikűrbe, mégsem lett giccses vagy túl sok. Hát, nem hiába, eddig is tudtuk, hogy remek ízlésed van. :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nahát, Edina, akkor is nagyon jól esnek a szavaid, ha csak alig a fele igaz mindannak, amit leírtál.:D Köszönöm :*

      Törlés
  6. Szép lett a mani, meg a sima átmenet is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nekem egyre inkább tetszik jobban inkább az utóbbi :P

      Törlés
  7. nagyon szép :D a baby nagyon cuki *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, egy tündér a kis Máté. Ritka gyönyörű és nyugodt teremtés! :)

      Törlés