2014. május 20., kedd

A England - Dragon (és két nail art alternatíva)


Az utóbbi időben - hála a nagy Picture Polish láznak (ami persze engem is berántott, de még mennyire), - kissé feledésbe merült a sokunk által oly annyira szeretett A England márka. Egy kis figyelmet talán kiharcolt magának az új lakkal, a Hurt No Living Thinggel, de közel sem akkorát, amennyit anno kapott. Hiába, két ilyen árfekvésű márka nehezen tűri meg egymást, és mivel a Picture Polish az újdonság, inkább rá figyeltünk. Na de én most egy kicsit mégis a Dragonról szeretnék beszélni, mert megérdemli.:)
 

Nagyon el vagyok maradva az A England lakkokkal, szerintem max. 3 szerepelt a blogon, és van még vagy 8-9, ami nem került sorra. Azért remélem, hogy vizsgaidőszak végeztével kicsit visszarázódom a normális életritmusomba, és tudok írni minden második nap! Egyelőre ez még csak hiú ábránd.:(
 
Na de nézzük ezt a szépséget: az egyik legkülönlegesebb az A England lakkok sorában. A honlapon található (mese)leírás is hűen tükrözi (bocsi, szabad fordítás): "Mint ahogy a napfény tükröződik vissza az irizáló, mohazöld pikkelyein, a félelmetes sárkány pimaszul, sütkérezve hever és várja, ami jár neki." Odavagyok ezért lakkért. És az A Englandért. És Adina Bodanáért. Mese lakkokat mindenkinek!
 
Mi jót írhatnék még róla? 1 vastagabb, 2 vékonyabb rétegben tökéletesen fed, gyorsan szárad, fedőlakk kell rá. Nekem a kedvencem ez a bronzos arany színjáték, ami az egészet megbolondítja - tényleg a lovagidőkbe repít vissza.

 

És a két alternatíva, amit készítettem hozzá:

1) Az egyik egy átmenet - amivel nem lehet mellényúlni - három gyönyörű A England lakkal: Princess Sabra (a körmeim tövénél), Dragon (félúton) és Saint George (a körömvégeknél). Napfényben csak úgy sziporkázott, de a munkahelyemen, mesterséges megvilágítások mellett is a csodájára jártak.
Mindhárom lakk a The Legend kollekció tagja - tudjátok, Nailland, 2990, itt lehet őket megrendelni.
 

 
2) Szerettem volna nyomdázni rá, és az arany (Barry M - Gold foil) tökéletes választásnak bizonyult. Az egyik MoYou London Fairytale lemezről választottam egy mintát (ez már a kicsit "haladóbb" lemez, mert az egész különböző mintákból áll, így nekünk kell kitalálni, melyik, mekkora rész hova lesz jó). Kivételesen a jobb kezemen jobban tetszett a mintaválasztás, jobban kombináltam a csavarokat. Van még mit gyakorolni, ígérem, rajta leszek! (ó, igen, majdnem elfelejtettem, nagy Pet'la Plates tesztelésben vagyok!)
 



És végül, de nem utolsó sorban megsúgom a kitartó végigolvasóknak, hogy részben azért vagyok ilyen borzasztóan elmaradva a bejegyzésekkel, mert dolgozom egy videón. Igen, egy videón (:D), én, akinek nem erőssége a beszéd... egyelőre ott tartok, hogy újra meg kéne tanulni kezelni az iMovie-t, de már minden nyersanyaggal megvagyok. Minden elismerésem azoknak, akik ezt rendszeresen csinálják, rengeteg munka van vele. *.

20 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett mindkét díszítés! :) A Dragon-t én is nagyon szeretem, de tényleg háttérbe vannak most szorulva az A-England lakkok a piCture pOlish-okhoz képest. :/ Hiába, az újdonság varázsa. :) A videót nagyon várom, biztos szuper lesz! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is kegyetlenül háttérbe szorultak, az a baj.:( Ó, a videó, na majd meglátjuk mi lesz belőle, most néztem meg egy gyorstalpaló tutorialt iMovie kezelésből, de még így is akadnak gondjaim! -.- :D

      Törlés
  2. Hihetetlen, de önmagában egyáltalán nem vonz (sőt, egyáltalán nem is tetszik a Dragon). De az átmenetes és a nyomdás manikűr egyszerűen C-S-O-D-Á-L-A-T-O-S!!! Így sokkal jobban tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hihetetlen, ahány ember, annyi ízlés. ;) Örülök, hogy más formában azért tetszik! :* Bár szerintem egy olyan manikűr, amiben megtalálható Saint George (kissé elfogult vagyok, tény), az ronda már nem lehet.:D

      Törlés
  3. tetszik ez az átmenet, na meg a nyomdázás is szuper. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper, örülök neki, ha gyorsan fel szeretném dobni valahogy a körmeim, mindig ezek a módszerek közül válogatok.:)

      Törlés
  4. a Saint George szerintem a lehető legjobb választás, az egyik legszebb körömlakk valaha! Semmire nem cserélném el.:) ezek a listák mindig vég nélküliek, ó jaj! :D

    VálaszTörlés
  5. Én is imádom ezt a lakkot. Óóóóó az az átmenet... :) (Hogy én miért nem tudok átmenetet csinálni????)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos vagyok benne, hogy tudsz, nekem az a legnagyobb ellenségem, ha tudom, hogy nincs rá sok időm, akkor tuti összecsapom és olyan is lesz.:/ Mindig megadom a módját, csak akkor szakítok rá időt, ha tudom ráérősen csinálni.:)

      Törlés
  6. Gyönyörűséges ez a darab! Az átmenetes mani is nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyönyörű, bizony, zöld szeretőknek kötelező ;D

      Törlés
  7. Mindkettő manikűr csodás lett, nem is tudok választani, melyik tetszik jobban *.* talán az átmenetes, mert imádom ezt a technikát, de mondom, a másik is gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon szeretek átmenetes körmöket készíteni, csak nem mindig tudok rá időt szakítani.:( A nyomdázás kevésbé macerás és valamivel gyorsabb! Köszönöm :*

      Törlés
  8. Akarom azt a videót Petra!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dolgozom rajta, de azt veszem észre, minden más viszont ellenem dolgozik, és az ellen, hogy ez valaha is elkészüljön...:D áááh nagyon technoanalfabétának érzem ilyenkor magam, a vágás a gyengeségeim legerősebbikei közé tartozik. (Ótejóég. Kicsit agyamra ment a tanulás, hogy írhatok ilyeneket?:D)

      Törlés
    2. Már nem azért, de az én videómon is látszik, hogy életemben nem dolgoztam még videószerkesztővel :D De a lényeg úgyis az, hogy lássunk és halljuk hogyan csacsogsz :)

      Törlés
  9. Ha egyszer A-England lesz a körmeimen...*-* Bármelyik,mindegyik gyönyörű!
    Amúgy nekem az első manikűr tetszik jobban (ha lehet választani),nagyon szépen egybefolynak a színek.A képek is jók lettek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huhh, azért az A Englandnek is vannak olyan lakkjaik (pl. a Holy Grail akármelyik kiadása), amikben nekem egyelőre nem sikerült megtalálnom a szépséget.:D de igaz, hogy a nagy részük mesés, na meg persze ízlés kérdése! Köszönöm, igyekszem fejlődni a fotózásban, lesz ez még jobb is.;)

      Törlés
  10. Berosálok, annyira jól néz ki az a gradient mani! Percek óta csak nézegetem, és irigykedek, mert nekem kb sosem sikerül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de aranyos vagy.:) Kitartást hozzá, sikerül legközelebb ;) a metálokkal/ A England holokkal különösen jól lehet, szépen egybeolvadnak a színek.

      Törlés