2014. április 16., szerda

Essie - Fiji arany takaróban


Tudjátok, vannak azok a napok, mikor az ember nem vágyik másra, csak egy puha takaróra, egy kis gyengédségre, ki akar kerülni minden negatív hangulattól uralt helyet... ezeken a napokon szeretem, ha a körmöm is azt a gyengédséget sugározza, amilyen a lelki világom. Finom és visszafogott, egy lehetelnyi csillogással.

Nagyon szeretem a fehérhez közeli árnyalatokat, ezerszer jobban, mint a "sima" pasztelleket. Nagyon jól mutatnak minden körömformán és passzolnak minden bőrszínhez és bőrtónushoz. Ezek egyik képviselője, ami után elég sokszor nyúlok, az Essie Fiji. Ha ti is akkoraYouTube-osak vagytok, mint én, biztos feltűnt már, hogy milyen sokan szeretik, többek között Missglamorazzi Ingrid egyik kedvenc árnyalata.

Önmagában is nagyon szép, de most kívántam hozzá valami aranyat.:D Egy ezer éves Essence lakkot vettem elő (Make it golden), és próbáltam egyenletesen, vízesés szerűen felfesteni a körömágytól a szabadszél fele. Ezúttal nem sikerült túl fényesen, de ez nem gátolt meg abban, hogy utána még öt napig nézegessem a körmeimen.

Akár csak a többi világos Essie lakkal, ezzel is meg kellett küzdeni, hogy szépen nézzen ki két rétegben. Alaplakk ajánlott alá, sokkal könnyebben terül majd a körmökön. Rajtam az Essie lakkok rekord ideig bírják lepattogás/extrém kopás nélkül, jó érzés, hogy ilyen megbízhatóan viselkednek, nem kell attól félnem, hogy egy délutáni találkozón már igénytelen megjelenésűek lesznek a körmeim.
Sokan lehúzták mostanában az Essie lakkokat, bizony, nem tökéletesek, de én csak azért is kiállok mellettük, mert ez a tartósság sokak által keresett tulajdonság, amit sajnos kevés márkánál találhatunk meg stabilan. A képek az ötödik napok készültek, már látható némi kopás a körömvégeken, de élőben egyáltalán nem volt ilyen feltűnő.

Én továbbra is szívesen nyúlok az Essie lakkjaim után, ha egy tartósabb manikűrre vágyom. A Fiji pedig még mindig az egyik legkedvencebb rózsaszínem!
Nektek mi a kedvenc világos lakkotok?

12 megjegyzés:

  1. Nekem is nagyon tetszik ez a lakk. :)

    Csodás az arannyal párosítva. :)

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. az egyik kedvenc színkombinációm, nem hagyhattam el az aranyat. :P

      Törlés
  3. Hjajj, irigykedek az első képek láttán :D Nagyon szép a mani, szeretem az ilyen párosításokat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kis mini-kollekció.:) Sötét színekből nincs ilyen sok, csak 3-4, na meg a fehér, egyszerűen mindenhez azt használom. Már vagy a fele elfogyott a 15 ml-nek!

      Törlés
  4. Aww, igazi hercegnős manikűr lett, csodálatos!!

    VálaszTörlés
  5. Válaszok
    1. Az egyik kedvenc színkombinációm a világos rózsaszín és az arany :)

      Törlés
  6. Ez a kedvenc 'glitterezési technikám', egyszerű, de mégis van benne egy kis csavar és mindig a kezemet bámulják, ha ilyet készítek. :) Gyönyörű az Essie lakk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg egyszerű, és szivacsos technika nélkül még körbetakarítani sem kell az ujjat.:) Ó én is nagyon szeretem ezt a kis rózsaszín babát (L)

      Törlés