2014. március 30., vasárnap

Haul alert!

Kell néha haul bejegyzés.:) Hangsúlyoznám, ez nem egy-két nap gyümölcse, inkább az elmúlt 1-1,5 hónap szerzeményei. Egyébként meg tudjátok, egészséges ember ilyet nem csinál, nem kell követni a "jó példám", össze is járunk néhány körömlakk szerelemmel küszködő bloggerinával terápiás jelleggel, bár gyanítom, hogy amit csinálunk, csak olaj a tűzre. Na mindegy is.:D Nem időrendi sorrendben mutatom be őket (nehogy már valami logika legyen a dologban!:D).

A legfrissebb szerzeményem ez a réges-rég áhított China Glaze lakk. Szerintem már akkor kinéztem magamnak, mikor kijött anno a Cirque de Soleil kollekció 2012-ben, sok izgalmas szín volt köztük, de az It's a Trap-eze! (milyen zseniális név?!) számomra minden mást kiütött.:) Az elsők közt kaparintottam meg pénteken, de úgy hallottam, hogy elég limitált mennyiségben érkezett belőle, úgyhogy siessetek, ha tetszik.;)


Annyira örültem neki, hogy megjöttek a MoYou London nyomdalemezek a Naillandbe! Kishíján vettem egy karácsonyi lemezt is, tudom, tudom! Most jön a tavasz, én meg ilyen beteg gondolatokkal ácsingózom a Nailland előtt, elég fura, de a Karácsony engem még 20 fokban is megvesz kilóra.:D Ez a lemez az ötödik nyomdalemezem a márkától, az előző négyet már itt megmutattam, és nagy előszeretettel használom is őket (főleg anyukámon). Kíváncsi vagyok, hogy boldogulok majd ezzel, mert ezen nem előre megszabott, köröm méretre hajazó téglalapokban helyezkednek el a minták. A lemezek 1890 Ft-ba kerülnek, ami szerintem teljesen optimális.

Na szóval az úgy volt, hogy utánaszámoltam, hogy hány hónapja nyitott a Nailland és hány A England lakkom van. Pont ugyanannyi. Aztán belegondoltam, hogy egyet már azelőtt beszereztem, hogy megnyílt volna, egyet meg ajándékba kaptam, és mivel nekem minden hónapban egy A England lakk jár (ez egy saját kis szabály), a márciusi A England lakkom beszerzésekor pótolnom kellett azt a két hónapnyi lakkot is. Dragon, Briar Rose és Tristam jött velem haza, azóta már mindegyiket ki is próbáltam, kérlek írjátok meg, hogy melyik érdekel titeket a leginkább!:)

 Az új tavaszi City Flourish kollekcióból is szemezgettem, mikor nyomdalemez mustrán voltam, és a Petal to the Metal nevű nem neon, de nagyon élénk korall rózsaszín lakknak nem tudtam ellenállni. A Fairy Dust nevű, nagyon finom holo csillámokat rejtő fedőlakkot már nagyon rég meg akartam venni. Mikor eljutottam odáig, hogy megvegyem, persze elfogyott, viszont pár napra rá a raktárból kaptak még EGYET, amire én meg szépen lecsaptam.:)

 Eszméletlenül szép, ahogy sziporkázik a napfényben, ugye?

Volt egy utam Orly-falvára is a Dohány utcába, mert alaplakk válság tört kis otthonunkra, úgyhogy sürgősen beszereztem egy Bondert. Az Orly striperjeit nagyon szeretem, négy színben is vettem már, és a feketét olyan rég óta nézegettem (nagyon jól kihasználható), hogy most végül beadtam a derekam. Szuper lesz nail arthoz!:)

A glittereknek nem tudok ellenállni. Főleg, ha le vannak árazva! A két Essence twin lakkot (Julia és Mr Big) egyszerűen muszáj volt megvennem, mert olyan gyönyörűek az üvegben. A Claire's lakk szintén a leárazott kosárkában volt, és bár elég Halloweenre hajazó, én mégis úgy éreztem, szükségem lesz még rá idén ősszel.:)

Szerettem volna egy military lakkot már egy ideje. Szeretem az ilyen "muted" árnyalatokat, amikben szürkével tompítják az élénkséget, persze nem a legtavasziasabb árnyalat, de nekem annyira tetszik, és eléggé hasonlít a Picture Polish Camo-jára. A fekete homoklakk már egy ideje izgatta a fantáziám, a Barry M Gold Foil-ja pedig az egyik legjobb nyomdázáshoz, így kihagyhatatlan volt az új lemez mellé.

Emlékeztek, micsoda felhajtás volt a Galaxy lakkok megérkezésekor? Nekem még aznap sikerült beszereznem ezt a három lakkot (azóta sem vettem többet a vonalból, nem azért, mert nem vagyok elégedett, csak mindig volt más, amit jobban szerettem volna). A középső egy homoklakk,a két szélső pedig matt glitter, az összes gyönyörű.

A Moyra holok közül már egyet meg is mutattam nektek, de még kettőt sikerült hazahoznom, többet nem szerettem volna, mert azokhoz volt már nagyon hasonlóm. 

Szintén a Moyra szaküzletben szemet vetettem néhány kristályra, és szívem szerint vagy száz árnyalatban vettem volna belőlük, végül beértem egy üvegcse lilával.:)

Ezek a lakkok különlegesek nekem. A zseniális, csodálatos, szívmelengető I Pink I Can nevű, üvegbe zárt varázslatot ezer éve meg szerettem volna venni, de valahogy mindig otthagytam. Egyszer, mikor nagyon padlón voltam, Madlen mondta nekem, hogy megvette nekem ezt a lakkot, hogy lehet valaki ilyen drága? A másikat pedig azért kaptam, mert tudjátok, egy bizonyos összeg felett ajándék a Naillandtől.

Ez talán annyira nem izgalmas a többségnek, de egyik este rámtört - párom nagy örömére, hogy nekem most azonnal vennem kell egy körömágy oldó cuccot, úgyhogy zárás előtt tíz perccel bevágódtunk az Árkád parkolójába, én meg berohantam a Douglasba, ahol nem nagyon találtam ezen kívül bármilyet, és lelki állapotomból kifolyólag (nekem nagyon kellett egy ilyen:D) hajlandó voltam kiadni érte 3000 Ft-ot, amit így utólag nem tudok nagyon hova tenni, jobb lett volna, ha feleennyiért veszek egy Sally Hansent, na de most már mindegy.:D De a pipettás megoldás nagyon tetszik!

Ebayes szerzemények a pontozók és nail art ecsetek, rekordidő alatt ideértek, maximum két hét, ha nem másfél, teljesen le voltam döbbenve.:)

Az Essence decor kit-ek nagyon cukik! Ezeket is leárazva vettem, először az aranyat, aztán mivel elégedett voltam vele, megvettem az ezüstöt is. 

Az ebayes szállítások csúfondáros ellenpéldája ez a néhány (ó, nem néhány, hanem rengeteg!) szegecs, ami 4 hónap alatt ért ide hozzám. Felháborító, de az biztos, hogy egy ideig nem fogyok ki belőlük, elképesztő ez a mennyiség! (a nagyok 5mm-esek, a kicsi 1,5mm)

És végül, de nem utolsó sorban itt vannak ezek a nagyon király kis tégelyek, tele szebbnél szebb apróságokkal. A bal oldali, lila csillámot a H&M-ben vettem (leárazva, még szép) 250 Ft-ért, egyszerűen elámulok a kékes irizálástól. A másik két tégely sem fájt sokkal többe, és nekik sem örülök kevésbé! Csodálatos a kék-lila 3D glitter, és alig várom, hogy kipróbáljam a vörös plüssport is (nagy meglepetésemre a párom nagyon fellelkesedett az ötlet iránt, hogy szőrösek lesznek a körmeim.:D)

Nos, ennyit a mai "kis" haul bejegyzésről, egy nagy pacsi mindenkinek, aki idáig eljutott. Ha van valami, ami megtetszett, és szeretnétek róla olvasni és képeket nézegetni, kérlek írjátok meg kommentben! Szép napot mindenkinek:)

18 megjegyzés:

  1. Te jóságos úristen, ez egy lakkmennyország! *.* A-Englandék közül én bármelyikkel szívesen látnék egy manit, de talán a Tristam tetszik a legjobban közülük :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj akkor idő közben teljesítettem is a kívánságot! :D

      Törlés
  2. Apasik megdöbbentő dologokért tudnak lelkesedni a körmeinken, ezt én is tapasztaltam már :D Az It's a trapez nekem azóta kell, mióta láttam Erzsi blogján, de fizuig tuti nem tudok rendelni, és ha mindent megvennék ami a listámon van, kb 30 ezret hagynék ott :/ Azt hiszem gátat kell szabni a dolgoknak valahol :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj tudom, milyen az, mikor nincs vége a listának:( és ráadásul tegnap este/éjszaka kipakolták a Zoya lakkokat... jajj lesz ma nekem is!
      Az első mondattal pedig teljes mértékben egyetértek ;)

      Törlés
  3. Na némelyik lakkot én is elfogadnám! :)
    Remélem kapunk teszteket! :)

    VálaszTörlés
  4. Egy nyomdalemezes manikűrre és az I Pink I Can-re nagyon kíváncsi lennék!A többi lakk is gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon várom már, hogy használjam a nyomdalemezt!!:)

      Törlés
  5. Hűha mennyi szépség :) én bármelyikről szívesen látnék posztot :)

    VálaszTörlés
  6. Az a rózsaszín CG csoda kerüljön előre a sorban plííííz, mert már most beleestem, OMG de szép! Madlen pedig egy tündér! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rögtön felkentem a lábkörmeimre, annyira tetszik! Még egy pár fok melegedésre viszont szükségem van, hogy a kezeimre is fel merjem kenni! :D

      Törlés
  7. Rengeted csodás darab *.* Az első fehér CG nálam is kívánság listás! :)

    Mystyck
    lakk-hatas.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  8. Fairy Dust az egyik legszebb lakk. én mindre ezt kenném :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szép lakk, majd én is kitapasztalom, hogy min és mennyi mutat jól! :)

      Törlés
  9. Szuper cuccokat vettél! :)
    Sok darab ezek közül nekem is megvan, a CG It's a Tap-eze tényleg nagyon szép, ideje lenne elővennem.
    A legjobban a mintalemez érdekel, milyen részleteket hogyan fogsz használni a lemezről, illetve a GR Galxy lakkok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fuu, nagyon szép az It's a trap-eze. És nagyon aktuális ebben az időjárásban.:) Rendben, még nem volt időm használni a nyomdalemezt pedig már nagyon szívesen alkotnék valamit!

      Törlés
  10. De szép lakkok! Engem most leginkább a Golden Rose-k érdekelnek :)

    VálaszTörlés