2014. január 6., hétfő

Picture Polish - Frosting

2014 első manikűrjének valami különlegeset szerettem volna. Valami nem túl hivalkodót, mégis extravagánsat... aztán eszembe jutott, mennyire várom mindig a különleges alkalmakat, hogy elővehessem a Picture Polish lakkjaim. Mert ezeket csak úgy hétköznapra nem lehet felfesteni. Ezek a lakkok a hírességek a fiókomban, várva a vörös szőnyeges eseményeket.

(nem mintha én járnék bármilyen vörös szőnyeges eseményre amúgy...:D életemben egyszer voltam egyen, de akkor sem Magyarországon.)


A Frosting nevű lakkot egy ausztrál blogger, Chelle kreálta. Halvány, púder rózsaszín crelly alapban úszkálnak ezüst, lila és magenta színű hexagon glitterek és meglepetésként holografikus szív alakú glitterek is (nem is kevés, szinte minden ecsetvonásra jut egy,  halászat nélkül).


A crelly alap miatt 2 vastagabb vagy 3 közepes réteg szükséges a megfelelő fedéshez, amivel nem vagyok elégedetlen, hiszen ahhoz, hogy látszanak a glitterek a glitter sandwichben, egy jól fedő alap maga a gondatlanságból elkövetett gyilkosság.



A középső és gyűrűs ujjamon Amethyst mellett döntöttem (Models Own - ebben a bejegyzésben már láthattátok), ami alá egy réteg fekete lakkot festettem, mert szerintem a Velvet Goth lakkok így mutatnak a legjobban. Fedőlakk is került rá, emiatt úgy néz ki, mint egy karácsonyi díszgömb. :)




És hogy ne legyen olyan egyhangú a dolog, ismét elővettem az Orly Instant Artist lakkjaimat (hogy ezeknek milyen jó ecsetük van!), az elefántcsont színűvel random vonalakat húztam, a lilával pedig körberajzoltam a Frostinggal festett körmeim. Hogy ez jó döntés volt-e vagy nem, azt döntsétek el ti, nekem így is, úgy is tetszik, de mindenképp szerettem volna gyakorolni ezt a technikát, mert eddig akárhányszor pbálkoztam vele, mindig vállalhatatlanra sikerült. :D



Szeretnék idén jóval több nail art-tal jelentkezni. Több izgalom, bár több idő is, az biztos...:)

Mit szeretnétek látni a kis blogomon 2014-ben? Nagyon örülnék, ha megosztanátok velem a gondolataitokat!

15 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a lakk, és tényleg sikerült egy nagyon különlegeset választanod. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem csak nézegetésre is megérte volna, ha soha fel sem festem, mert annyira szép *.*

      Törlés
  2. Szép lakk és a mani is az lett, nekem tetszik a körvonallal is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én még mindig nem tudom eldönteni, hogy igazából tetszik-e úgy vagy nem :P

      Törlés
  3. Tetszik a végeredmény, csíkok nélküli változat tetszik jobban :)
    Imádom ezeket a lakkokat, igaz még nem vásároltam egyet sem, de ami késik, nem múlik, várom az új kollekciót

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Rocky Horror kollekcióra gondolsz? ez az egyetlen 2014-es kollekció, amiről tudok:( vagy ha van frissebb információd, akkor remélem megosztod velem ;) Bár nekem még Bewitch-Serenity-Ultra violence-Moody blues féle 4 új lakk is baromi új, pedig vagy egy hónapja kijött.:)

      Törlés
  4. Azt hiszem ez életem lakkja, egyszerűen meseszép!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ne habozz beszerezni, nagyon fogod szeretni!:)

      Törlés
  5. Nagyon szupi kis manikűr lett! :

    VálaszTörlés
  6. honnan lehet beszerezni ezt a lakkot??:)

    VálaszTörlés