2013. szeptember 8., vasárnap

Rainbow challenge #1 - Vörös



Nagyon vártam már ezt a kihívást. Eddig kihívásszűz voltam, ez az első kihívásom első fordulója, tehát a tapasztalataimból nem tudok sokat meríteni, csak a lelkesedésemből:) Remélem velem tartotok a kihívás végéig (dec. 31.)!

Az első téma a VÖRÖS szín. Régóta tervezek egy bejegyzést, amiben összeszedem ennek az ősznek a slágerszíneit, de hogy az egyik legtrendibb szín a körmökön a sötét oxblood vörös, ahhoz nem fér kétség. Nagyon szexi, nagyon vampy, egészen dögösnek érzem magam benne, legalább passzol a vörös foltokban tarkálló allergiás bőrömhöz, ami az utóbbi héten szinte megállás nélkül gyötört.


Most először használtam ezt a csodás 013-as számú Flormar lakkot, ami a True Color családból származik. Két réteget láttok fedőlakk nélkül. Gyönyörűen terül, tökéletesen fed. Egy csoda!! *.* 


Hogy kicsit feldobjam az összhatást (bár önmagában is nagyon dögös ez a lakkocska), elővettem az egyik kedvelt karácsonyi lakkom (amit eddig még csak nyáron használtam:D), a Color Club Ruby Slippers-jét és felkentem a gyűrűsujjamra egy rétegben a két réteg Flormar fölé. Ez a szín 2-3 rétegben önmagában is teljes fedést biztosít, de most nem akartam ennyire megtörni a sötétvörös varázsát. Mattra szárad, de természetesen fedőlakkal pillanatok alatt fényessé varázsolhatjuk. (a fenti képen így is - úgy is láthatjátok)


Végül - régi szép versenyfitnesses éveim ruhakészíttetéseiből hátramaradt Swarovski kristályaimból - felapplikáltam 3 darab grafit színűt a gyűrűsujjamra. Ezzel számomra tökéletes a dögös-összhatás. Nézzétek, Ruby Slippers hogy csillog a fényben!! *.*


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, sokszor nem vagyok elégedett a munkáimmal, de nekem rendkívül bejön ez a mostani manikűr, annak ellenére, hogy az utóbbi napokban vénasszonyok nyarát éljük és maximumon klímáztam a kocsimban, sőt, néha még itthon is be kellett kapcsolni... de alig várom, hogy megismételjem egy hűvös sapkás-sálas falevelek közti rohangálás közben! :)

Nektek mi a kedvenc őszi lakkszínetek? Szerintetek élhetőek hétköznapra ezek a nagy krisályok?:/

Tudjátok, a nyereményjáték még fut nálam :) Aki még nem jelentkezett, nem késett le semmiről!

Ne felejtsétek el lecsekkolni a többi "játékost" is:



20 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a Flormar lakk, és a kristályokkal pedig még dögösebb lett! szerintem teljesen megállja a helyét hétköznapokon is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyre tágul a "hétköznapra viselhető" szűk keresztmetszet nálam is :P

      Törlés
  2. Nekem is a bordós, bogyós színek a kedvenceim ősszel. Nagyon szép lett, igazán gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csodásak a bogyós lakkok. Néha azon kapom magam, hogy meg akarom venni a 20. ugyanolyan színű sötétlilás/bogyós lakkot, többnyire szerencsére a józan ész győzedelmeskedik :)

      Törlés
  3. szép ez a flormar tetszik, és a kövek csodásak!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kb. 5-6 évvel ezelőttről maradtak még a nyakamra, de szerintem is nagyon szépek, a képeken még annyira nem is látszik, hogy milyen szép grafitszürke a valóságban :)

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Sajnos az időjárás is elkezdett igazodni hozzá :(

      Törlés
  5. Nagyon szép ez a flormar lakk. Én simán bevállalnám a kristályokat hétköznapra is!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon dögös lett!:)
    Én is imádom a Flormar lakkokat,tényleg nagyon jó lehet velük dolgozni.:)
    Pont ezt a márkát használtam én is csak egy másik változatát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:) Ó igen, láttam, a Flormar lakkok az egyik legjobbak az árkategóriájukban, nagyon szeretem őket használni, csak az ecsetjük lehetne kicsit szélesebb, mint a Wet Look lakkjaik ecsete, na azzal még jobb lakkozni :)

      Törlés
  7. Hát ez tényleg nagyon dög lett! Isteni ez a szín! ÉS a straaszok... <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszett, de annyira gyönyörű idő volt, hogy 1 nap után lemostam, másra vágytam. Persze mondanom sem kell, hogy hogy mióta lemostam, nagyon trutyi az idő :D bocs csajok, lehet, hogy miattam van :/

      Törlés
  8. Nagyon tetszik ez a körömlakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kifogástalan, nagyon szívesen ajánlom mindenkinek, mert tényleg szuper minden szempontból :)

      Törlés
  9. Nagyon szép színe van, a díszítés is tökéletes :)
    Jelenlegi kedvenc színem kék, sötétkék és még sötétebb kék :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismerős, én is rabul estem a kék színnek, most is egy gyönyörű sötétkék lakkal flangálok :)

      Törlés