2013. április 11., csütörtök

Baglyos kömrök +az elmúlt hetek addikciói



A tegnap azon napok egyike volt, mikor időmilliomosnak éreztem magam: semmi tanulnivaló, a suliba se mentem be, csak este, mert túl szép volt az idő, fél óránként kimentem a trambulinra ugrálni, míg ki nem fulladtam, szóval a fejembe vettem, hogy csinálok egy körmös kreációt, hisz úgysem volt még körmös bejegyzés, pedig elég sokat foglalkozom a körmeimmel:)


A végeredmény egy kék-barna pöttyös-baglyos dolog lett, hát lehetett volna szebb is, van mit gyakorolnom, és sajnos nincsenek pontozóim körömmintához, szóval fogpiszkáló/szemhéjpúder ecset hátulja/ hullámcsat verziókkal próbálok valamit kihozni a körmöm adottságaiból.

Használt körömlakkok:
-Floramar 429-es lakk (nem látok rajta nevet, de ilyen szép-féle kék:D)
-Essence wanna say hello (sötétbarna, még a régi csomagolás korszakából)
-S-he 115-ös szín (egy szuperül fedő fehér, neon színek alá is szeretem, olyan élénk tőle minden!)
-Essence sealing top coat


A bagoly hasán az a csúnya fehér valami, na az az én bénázásom, próbáltam megoldani, hogy szép textúraszerű minta legyen a pocakján, mint a tollak maguk, de sikerült elbénáznom (taps-taps) :D Maybe next time ;)



És ami a függőségeket illeti, rákattantam a reggelizésre:O Sosem reggeliztem, még általános iskolás koromban sem. Ez mindig így volt, senki nem furcsállta a családomban/ baráti körömben, inkább én furcsáltam mindig, hogy tudnak a barátnőim annyit kajálni reggel:D Viszont vannak ilyen tipikus reggelizős kaják, mint a müzli (bár én azt este 11-kor is képes vagyok enni), vagy amerikai palacsinta (amit ha kell ebédre is benyomok juharsziruppal:P), mégis néhány nagyon egyszerű dolgot mutatnék, én miként szoktam lerendezni a reggeli rituálét. (akik nem szeretik az édes dolgokat, ne olvassák tovább!)

Giant bar - egyszerűen odavagyok értük! Régen sosem mertem belőlük enni, mert tudom, hogy egy giant bar-ban egy főétkezéssel megegyező mennyiségű kalóriaadag van (bár én egy egészet sosem tudok megenni egyszerre), és aggódva haraptam bele, hogy egy falat, és hízok két kilót, de egyszerűen annyira finomak és laktatóak!
Ezek a kedvenceim (azok közül amik most itthon vannak, egy nagy doboznyi van a kamrában, apa felszerelkezett a világvégére:D), felülről alulra: narancsos csokis, karamellás csokis, belga csokis és csokis-magvas-gyümölcsös (a mazsolát mindig kiszedegetem). De az epres és a mangós is megér egy misét:)
Néhol (pl a Corvinuson a büfében) botrányosan túlárazva árulják, de néhol egész jó áron be lehet őket szerezni, mindenkinek csak ajánlom, mennyei!!:)

Ha itthon kávézom, akkor csak Lavazza jöhet szóba:) Nagyon megutáltam a rögtön oldódó kávékat az utóbbi háromnegyed évben. Van egy hiperszuper kávéházi kapszulás kávéfőzőnk, azt hiszem már lassan fél éve, és ezek a kedvenc kapszuláim (plusz van a rózsaszín, csak az pont a napokban elfogyott), az első négy (Créma, Ricco, Dolce és Intenso) tipikusan reggeli kávék számomra, talán az első a kedvencem, mert extra krémes, ha tejhab nélkül innám is! Ha este kávézom, a kék színű Decaffeinató azaz koffeinmentes a legjobb, bár elég ritkán kávézom este, de nem mondom, hogy nem fordul elő:) Néha-náha teát is kapszulán főzök le, a The verde a kapszulás zöldtea, a másik, amit szeretek még, a mentás, de azt tényleg nagyon ritkán csinálok, nem is fényképeztem le. Jobban szeretem a frissen forrázott szálas teákat.

Bocsi srácok, nem bírtam ki a fotózásig, muszáj volt beleinnom a kávéba, akármilyen égő:D Mostanában, ha szirupot teszek a kávémba, a Monin kókusz mellett döntök, ez néhány hetente változik, legutóbb a csokiskekszes szirup korszakát éltem, előtte a karamellesét, azelőtt meg a mézeskalácsosat, nyammiiii!  Valaki kóstolt már nem Monin szirupot? Ha tudtok valami jót, írjátok meg, (akár márka, akár íz) mert kicsit sokallom ezeket a bébiket:/ 
És a legeslegkedvencebb snackem mellé (ami sajnos nincs mindig itthon, brühüü:( de most pont van pár csomaggal), az az Oreo, általában 2 db-ot eszem hozzá, egyet elrágcsálok, egyet meg beledobok és mikor kicsit átitta a kávét, kikanalazom:) És amit elfelejtettem lefotózni, de szintén jellemző, hogy 2 pillecukrot dobok a kávémba, miután, lekanalaztam a tejhabot, kicsit megolvad, és folyósabb lesz, nyammiii:)))

Szóval ez lenne a reggeli rituálé, még annyit mondanék, hogy nagyon szeretem az ágybareggelit, és ha már senki nem hozza nekem ágyba, majd én ágyba viszem magamnak, forever alone:D De tényleg így a legjobb ;)

Plusz néhány random dolog:
Újonnan mindig befonom a hajam. Farmering+ farmernadrág+ fonás = tehenészlány!

Úgy beleszerettem ebbe a piknikkosárba a Butlersben, hogy megkockáztattam a gondolatot, hogy a Chanel alapozó helyett ezt választom (az áruk pont ugyanannyi)
Szentimentális vagyok és sokat piknikezünk az édessel a városligetben, szerintem megérné:)

Ez az egyetlen dolog, amit kinéztem a H&M-ben a Glamour napokra, csini lenge nyárias ing:)

+ állandóan napfürdőzöm a buszmegállóban:P
(ami pedig vicces, hogy épp a nagybátyám optikájának reklámja díszeleg mögöttem)

Mi a helyzet csajok? Meséljetek!!:)  
Milyen a körmötök épp ebben a pillanatban?

Pusszantás minden lányzómnak;)

  
Petronella xox

2 megjegyzés:

  1. nagyon cuki lett a baglyos köröm :))

    és "a mazsolát mindig kiszedegetem" mondatot akár én is írhattam volna :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!:))) haha igen, vannak az "imádom a mazsolát" és az "utálom a mazsolát" emberi táborok, nincs arany középút :P

      Törlés