2014. március 27., csütörtök

Moyra - lila holo


Nincs mit szépíteni, én is elcsábultam - ha nem is az összes, de néhány - Moyra holo újdonságnak. A nude, a menta és a lila jött velem haza és közülük elsőként a lilát kentem fel egy gyönyörű, napfényes hétvégén.


Ha olyan bénuskák vagyunk, hogy borús napon kenjük fel, vagy csak szimplán egész nap az irodában ücsörgünk, természetes fénytől messzi helyen, akkor ilyen visszafogott arcát mutatja a lakk.  Ha viszont elkapunk egy fénycsóvát, rögtön táncot jár a kifestett körmeinken:


A felvitel viszonylag egyszerű volt, a lakk a folyósabb oldalon van, a fedése nem olyan, mint egy Color Club holo lakknak (azaz nem egy réteges), már nem emlékszem, hogy ez 2 vagy 3 réteg, de mivel ennek ellenére gyorsan száradt, nem zavart. Az viszont igen, hogy nem minősült túl tartósnak, másnap már elkezdett lepattogozni a körömvégeken. :/ Ennek ellenére le nem mondanék a lakkok okozta boldogságról, ilyen árkategóriában ilyen mennyiségű szivárványt ritkán látni.:)

Arról pedig ne is beszéljünk, hogy közvetlen napfényben mit művel  a napsugár a körmeimmel, már-már cenzúrázni kéne...:)

Nektek van kedvenc színetek? Próbáltátok őket?

21 megjegyzés:

  1. A közelünkben egyszerű sehol nem látok ilyen Moyra lakkokat. Van egy bolt a suli közelében, ahol az egyik fal csak Moyra körömlakkokkal van tele, de a holo kollekció nem érkezett meg oda se. Mióta az első képet feltetted instagramra, azóta kutatok utánuk, de azt hiszem, egyenlőre, csak te körmeiden gyönyörködöm bennük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szép lakkok, meglepően szépek az árukhoz képest! Ha nem sikerül online megvenned, szólj, és tudok neked postán küldeni, a Mester utcánál mindenből szokott lenni.:)

      Törlés
  2. én megvettem mindet :) szerintem kihagyhatatlan ajánlat:)
    ( Fanetto online elérhetőek a lakkok,a moyra weblapján.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Okos lány erre a lehetőségre nem gondolt :) Köszönöm, hogy leírtad, meg is néztem őket. Gyönyörűek, tuti elcsábulok :)

      Törlés
    2. Igen, tényleg szuper ajánlat, én azért nem vettem meg a többit, mert van nagyon hasonlóm, még esetleg a rózsaszínra lecsapok.:)

      Törlés
  3. Én most markoltam fel belőlük párat de nude nem volt, azt még kutatom :) Sejtettem én is hogy annyira nem lesz tartós, de igazad van ennyiért ezek a holo lakkok szerintem nagyon megérik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó pedig a nude csodás! Remélem, sikerül lecsapnod rá!

      Törlés
  4. Én csak a pinket hagytam ki a sorból. Nem tudom Neked miért pattogott le, nekem három napig fedőlakk nélkül simán bírta, viszont így kövekkel most jobban tetszik, mint simán :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem csak nálam bizonyult rövid életűnek, több ismerősömnél is hasonló viselkedést produkált, pedig mindent alap- és fedőlakkal használok.:/ De örülök, hogy nálad jól bírta!

      Törlés
  5. Nagyon szép, én épp tegnap láttam a KÖKI-be, de nem vettem mert várok egy új hologramos kollekciót, ami jövő hónap elején jelenik meg, ebben lesznek olyan színek amilyenem még nincsen, csak ez tartott vissza a vásárlástól :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen holo kollekciót vársz, Erzsi? Ha szabad kérdezni.:)

      Törlés
  6. Nagyon szép, ez és a rózsaszínes a kedvenceim, valamikor el is fogok látogatni oda, ahol kaphatók :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem még a rózsaszín az, amin gondolkozom. Az még lehet, hogy be fog csúszni.:)

      Törlés
  7. Nagyon tetszik! :) Szép lett! :)

    VálaszTörlés
  8. nagyon jók azok a kövek a körmödön. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is feldobják a manikűrt:) direkt ehhez a lakkhoz vettem!

      Törlés
  9. Nagyon szép lett!! Most találtam rá a blogodra és biztos, hogy állandó olvasód leszek! Nagyon szép neved van! :)
    xoxo:Yvett,http://divat-mania.blogspot.hu/
    Ha gondolod nézz be hozzám! ;)

    VálaszTörlés
  10. Nem tudok betelni ezekkel a lakkokkal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ezt érzem! Üvegben nem nagy durranás, de ahogy körömre kerülnek, MÉG, MÉG, MÉG! :)

      Törlés