2014. január 18., szombat

Picture Polish - Cosmos



A legutóbbi PP lakknál említettem, hogy ezt a különleges márkát a különleges alkalmakra tartogatom. 14-én évfordulóztunk, és már előre vártam, mert tudtam, hogy itt az ideje egy új szépség kipróbálásának, amúgy meg a párom egyik kedvenc színe a kék, úgyhogy végképp jól jött ki a dolog.

(A kimonók annyira menők.:) Ez a púderrózsaszín darab pedig olyan szépen kiemelte a Cosmos kékjét, hogy üsse kő, rajtam maradt a fényképezés erejéig.)


Kezdjük az üveggel, mert ezen a képen az üveget kell nézni - te jó ég. Eddig azt hittem, hogy a szobám díszei a művirágok és növények, meg az idilli képek a falon, esetleg az ágytakarók és vázák... de ezentúl ez a lakk lesz a legszebb dísze a szobámnak, vétek elbújtatni!


A képeken semmilyen filter/színmanipulálás nincs, ez a valóság. Ennyire szép ez a lakk. Már szinte fáj.:/ 


Annak ellenére, hogy az alapja jelly (inkább crelly...?), egész jól fed, 2 rétegben ezt az eredményt produkálta, amit a körmeimen láthattok. Meglepően fényesre szárad, na de ki az, aki kibírja, hogy ne kenjen rá még egy kis Seche vite-et?:) A holo hatás egy az egyben ugyanaz, mint a Kryptonite-nál, zúzott üveg szerű, ezer színben táncoló csillámok ezek, amiket ugyanolyan egyszerű lemosni, mint akármelyik non-glitter lakkot.


Ez pedig egy vakus, közeli. A csillámok eszméletlenül szépek. Végül csak annyit tudok mondani, hogy ez a lakk minden, aminek egy kék lakknak lennie kell. Ez a legszebb kék lakk, vannak vetélytársak, de ennél szebbet keresve sem találnék! 

Ebben a bejegyzésben leírtam a Magyarországra szállító viszonteladókat, ha nektek is megtetszett volna, sajnos kicsit körülményes, hogy itthon és az eredeti forgalmazótól nem elérhető, de teljesen megéri, ha találunk egy különleges szépséget.


A baj csak az, hogy nagyon tetszik a Freya's cats és a Hope is, csak hogy a márka különleges és gyönyörű kékjeinél maradjunk...:)

19 megjegyzés:

  1. Hűha *-* meseszép tényleg. Elég sok lakk levesz a lábamról, de ez k.o.-val győzött: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, ez a lakk engem is levesz a lábamról, újra és újra.:)

      Törlés
  2. ez nekem is megvan. és imádom. szerintem az egyik kedvenc Picture Polish lakkja.
    viszont a Zoya-Dream nagyon hasonlatos dupe-ja ennek a szépségnek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a lakkot nagy becsben tartom én is, mert annyira szeretgetnivaló!

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Ivett, Fauve, Manna, Elíz, teljes mértékben egy hullámhosszon vagyunk ;)

      Törlés
  4. Meseszép! Imádom! Kívánom! :D
    Ez a szín picit sötétebb a Zoya Dream-tól, talán ezért egy gondolattal szebb is, a képek is nagyon tetszenek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is látom a különbséget! De a Zoya is gyönyörű:)

      Törlés
  5. csodálatos lakk, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  6. Meseszép ez a lakk. *.* Megnézném matt fedőlakkal is. :P

    Van nálam egy játék, ha gondolod nézz be. :)
    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/01/valentin-napi-nyeremenyjatek.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Matt verzióban szerintem nem egy nagy élmény:/ Ezt még a swatchstickek festegetésekor tapasztaltam :)

      Törlés
  7. megint tökéletesen időzített blogposzt, mert pont most szeretnék rendelni a meimei-ről, mert nagyon szeretnék egy üveg HK Girl topcoatot,és gondoltam,hogy valamelyik PP sötétkék lakk is annyira jó lenne, de nem tudok a Hope és a Cosmos között dönteni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megrendelted? Nagyon kíváncsi vagyok a HK Girl-re, szerintem a MeiMei's Signatures borzasztóan drága, sosem rendeltem onnan semmit. Hope is csodálatos, előbb-utóbb enyém lesz *.*

      Törlés
  8. Annyira tökéletesen el tudok veszni az ilyen lakkokban, mintha tényleg egy kis galaxist zártak volna üvegcsébe. Szerelem <3

    VálaszTörlés