2014. május 25., vasárnap

Picture Polish - Columbia


Columbia számomra a Rocky Horror kollekció ékköve. Mikor április elején-közepén kijöttek az első swatchok a blogokon, rá sem néztem a többi lakkra, csak ez az egy létezett számomra, és most pedig már egyre bővülő Picture Polish táborom fényét emeli. Ahogy megtudtam, hogy kapható itthon, rögtön be kellett biztosítanom magam - első nap meg is vettem, nehogy úgy járjak, mint sokan a Hope-pal vagy a Cosmossal.:) Jobb félni, mint megijedni!


Ha meg kéne magyaráznom, miért is volt olyan égetően fontos, hogy megvegyem ezt a lakkot, valószínűleg hebegve-habogva kezdenék hozzá, forgatnám a szemem, végül lezárnám annyival, hogy "csak". Aztán, ha átgondolom, rájövök, hogy több okom volt rá, hogy megvegyem, mint hogy ne. Először is, épp idege volt már ebből a kollekcióból valamit kipróbálnom, és ez a legszebb közülök. Aztán, egyre nő a lelkesedésem a jelly alapú lakkok használatával kapcsolatban, és a tény, hogy ebben pedig rengeteg, szebbnél szebb glitter van, amitől csodás mélysége van, el is döntötte, merre billen a mérleg. 


Sokáig kellett nézzem, hogy feltűnjön, a vörös jelly alapban igazából nem szimplán vörös hexagon és mikroglitterek vannak, de megbújik benne némi magenta szín is. Ettől volt olyan izgalmas, eleinte fel sem tűnt. Ugye ti is látjátok?


Egyébként ez alatt teszteltem elsőként az OPI Nail Envy körömerősítőjét, erre jött egy réteg MAC - Get noticed!, ami egy remek, klasszikus piros lakk, majd egy réteg a Columbiából. Valószínűleg önmagában is fedett volna két rétegben, de késő este volt, másnap korán mentem dolgozni, nem bíztam a véletlenre, hogy másnap esetleg tökéletlen körmökkel jelenjek meg (abban a munkakörben, ahol senkit nem érdekel a körömlakkom - hupsz). 

Fedőlakk kell rá, és sajnálattal tapasztaltam - először az életben -, hogy a Seche Vite visszahúzta a lakkot a töveknél.:/ Ellenben a manikűrt hétfőtől péntekig viseltem (erre fel a hatalmas hézag a töveknél), utolsó nap fényképeztem be, és látjátok, milyen csodás állapotban van. Hihetetlen. 

Azt hittem, egy vörös lakkal majd meghúzom magam, de ez a lakk akkora felhajtást okozott végül a munkahelyemen, annyian megjegyezték, hogy mi ez a csoda? Jókislány módjára a monitorom mellett természetesen ott volt az üveg is - nézegetni -.- -, úgyhogy nem kellett sokat várniuk, hogy kézbe is vehessék.:D Lassan jutalékot kaphatnék a Naillandtől, legtöbbször egy élő reklámnak érzem magam (tiszta word of mouth marketing, nem?), szinte folyton Picture Polishokat választok mostanában.


A hivatalos magyar forgalmazó, a Nailland 3 árnyalatot hozott be ebből a kollekcióból. Most, ahogy ellenőriztem, látom, hogy sajnos jelenleg nem lehet kapni ezt az árnyalatot, de biztos vagyok benne, hogy ez nem marad így sokáig! Érdemes figyelni a facebook oldalukat.

Ti próbáltatok valamilyen Picture Polish lakkot mostanában? Mit ajánlotok nekem? Ha egyszer - egy örökkévalóságnyi PP megvonás után - újra a közelükbe merészkednék.:P

22 megjegyzés:

  1. Tényleg csodás ez a lakk, ha nekem is lenne tuti egész nap csak a körmeimet nézegetném :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Újonnan egyre veszélyesebbnek vélem a szép körömlakkokat, legyen szó vezetésről, vagy az is kellemetlen, mikor nagyon kéne koncentrálnom, de ha egyszer ilyen szép körömlakk van rajtam...:D De még nem elég indok, hogy csúnya lakkot kenjek fel.:/

      Törlés
  2. Ez kell az biztos. Egyszerű mesés. ♥♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy kis csavar a hagyományos piros lakkokkal szemben.:)

      Törlés
  3. Nagyon szép!
    Ez a pp körömlakk is az a kategória, hogy üvegben nem látható mennyire szép felkenve, láttam a Nailland standján, de nem gondoltam, h ennyire szép! :)
    Én az új lakkokból a matt glitterest várom.....:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tényleg így van, ha nem láttam volna róla swatchokat, nem hiszem, hogy megvettem volna! Ó arról a lakkról még nem láttam swatchot, csak néhány promo képet Instagramon. :/

      Törlés
  4. Uhh ez a körömlakk gyönyörű, pirosra nagyon rákattantam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is az utóbbi időben, ahogy egy videóhoz szedtem össze a kedvenc vörös lakkjaimat, döbbentem rá, hogy 3x akkora szerepet tölt be az életemben, mint eddig hittem. Csak meg kell találnom a megfelelő, bőrömhöz illő árnyalatokat.:)

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Igen, öröm volt viselni, nem csoda, hogy 5 napig hordtam.:)

      Törlés
  6. Csodálatos! Épp tegnap volt a tévében a Rocky Horror Picture Show. Abszolút illik a hangulatához :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, nem is tudtam, teljesen véletlen egybeesés a kettő!:D

      Törlés
  7. Válaszok
    1. Bizony, ritka szép darab! Nagyon fogod szeretni.:)

      Törlés
  8. Tényleg nagyon jól néz ki ez a lakk, lehet,hogy meg kéne vennem :-D
    Nail Envyből a simát,vagy a mattot vetted meg?

    VálaszTörlés
  9. A simát vettem, nem tudtam, hogy van matt vervió is, pedig az jobb lett volna, mert akkor barátom körmét is tudtam volna vele erősíteni...:/ Eddig nagyon tetszik egyébként!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én tesztelgettem a simát, a mattot, és az Orly Nail Defense-t, és lakk tartósság szempontjából a matt Nail Envy a nyerő, de amikor csak a nail envyt használtam, a lemezes töredezés visszatért, Nail Defense-el meg nem volt. De ez is tutira olyan dolog, hogy körömtől, és egyéb adottságoktól is függ.

      Törlés
    2. Jajj, remélem, hogy én ezt nem tapasztalom majd vele, halálom a lemezesedés.:/

      Törlés
  10. Én is nézegettem már róla képeket,és most,hogy megláttam a blogodon,úgy megörültem :D Eszméletlen ez a lakk,a színe...azt meg el se akartam hinni,hogy 1 réteg van a körmeiden belőle. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem egy réteg, mert alatta van egy jól fedő piros, szóval önmagában biztosan kell belőle két réteg.:) Ha ez téged nem zavar, akkor viszont mindenképp csapj le rá, mert igazi különlegesség. ;)

      Törlés
  11. nagyon várom, hogy legyen újra készleten! ez a lakk kell nekem, tudom mióta először megláttam a képeket róla!
    a te képeiden is fantasztikusan néz ki, már csak a nailland-nek kellene szólni, hogy húzzanak bele... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos, hogy rendeltek belőle a következő adaggal, mát csak az a kérdés, mikor érkezik meg.:/ Hosszú az út Ausztráliából! Tényleg gyönyörű ez a lakk, sok sikert a vadászathoz! :*

      Törlés