2013. július 24., szerda

Segítsetek!


Az Essie egyik nemrégiben (na jó, háromnegyed éve) piacra dobott kollekciója nagyon megdobogtatta a szívem. Mágneses lakkok, de nem az a bénán mágneses, ami más körülmények közt sehogy sem tetszik, hanem aminek van értelme. Hüllők köré építették, ennek megfelelően alakulnak a mintázatok. Szerencsésnek mondhatom magam, mert lehetőségem nyílt rá, hogy rendeljek belőle egy párat az egyik barátnőmhöz, aki ideiglenesen kinn van az USA-ban.

Csak éppenséggel elég nagy bajban vagyok a színválasztással, mert 1 kivételével MINDEGYIK nagyon tetszik, de 1) van 3 szín, ami nagyon hasonló, 2) pedig ezek majdnem duplaannyiba kerülnek (a speciális effekt miatt), mint a normál Essie lakkok. 

Egyfelől azért írtam meg ezt a bejegyzést, mert nem bírtam ki, hogy ne mutassam meg nektek, mennyire szépek, másfelől pedig természetesen nektek mutatnám be majd a lakkokat, így senki véleménye nem ér annyit, mint a tiétek!:)


Crocadilly

Lil' boa peep

Snake it up

Snake, Rattle & Roll

Sssssexy

2 (max 3) darabra próbálom leszűkíteni a kört a (már kiválogatott) 5 csodás színből. 
SEGÍTETEK? :)


  
Petronella xox

11 megjegyzés:

 1. A helyedben a zöldet mindenképpen benevezném, mert ha már hüllős, akkor a zöld tényleg olyan, és amellé egy másikat, ami elrugaszkodottabb, pl. a bordó, ami olyan, mint valami mesebeli srákány bőre :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A zöld az alap, meg kell rendelned! :)
   Mellé a Snake it up és a Katy által már 1 szavazatot kapott bordó vagyis Sssssexy legyen a másik kettő!
   Pusza: Reni

   Törlés
 2. Nálam is a zöld és a bordó a nyerő :)

  VálaszTörlés
 3. Zöld az alap. :) Mellé a kéket tenném (olyan, mint az Eragonban a sárkánynak, Saphirának a bőre). A bordót meg azért, mert nagyon különleges, elegáns.

  VálaszTörlés
 4. Bordó, bordó, nagyon gyönyörűű! :)

  VálaszTörlés
 5. Szerintem is a zöld,kék,bordó trió a nyerő :)

  VálaszTörlés
 6. A boás meg a Snake it up ÁLLAT! :)

  VálaszTörlés
 7. Hát úgy látom, a zöld közönségdíjas lett :) Köszönöm, hogy megosztottátok a véleményeteket, megrendeltem őket, és nyár vége fele érkezik róluk a bejegyzés :)

  VálaszTörlés