2013. július 14., vasárnap

Inspriráció #1


Sziasztok lányok, hosszabb szünet után újra a jelentkezem! Sokfelé jártam mostanában, és kellett egy kis szünet, hogy megreformáljam a gondolkodásom a bloggal kapcsolatban. Sok-sok új dologgal és bejegyzés sorozattal jövök az elkövetkező pár hétben, próba jelleggel, az ütemterv már elkészült, a blognaptár is lassan tele, remélem, élvezni fogjátok a változásokat :)

Többek közt az inspirációs sorozatot is ezen a héten indítom útjára, a saját verziómban. Sokaknál fut hasonló, én nagyon szeretem őket nézni, szerintem egy kép rengeteget elmond egy emberről!

Ó, és válaszolni fogok minden Liebster díjra, nagyon-nagyon köszönöm, hihetetlenül jól esnek, csak még időm nem engedte a dolgot :)


1. Egy hely
Ez egy nagyon szabados rész lesz, lehet város, természeti csoda, vagy egy konkrét kis zuga egy bizonyos helynek.
Vágyom egy esős-borongós, igazi francia Cafeteria-ba. Nem kell, hogy Franciaországban legyen, csak legyen olyan, mint amikbe ott beleszerettem! Az eső pedig felüdülés lenne a lelkemnek, a kávé pedig elmaradhatatlan ;)



2. Egy kégli
Itt is szabadjára engedem majd magam, lehet a ház egy az egyben, egy szoba, vagy akár egy apró részlet. A lényeg, hogy inspiráljon!
Vakító fehérség, tér, fény, romanika, engem most nagyon meggyőzött...



3. Egy ital
Bizarrul hangozhat inspirációul egy hűsítő italt berakni, de én olyan szinten szeretem a koktélokat-smoothiekat-kávékat-frissítőket, hogy kihagyhatatlannak találtam az inspirációs táblámból. 
Nyamiii, zseniális ötlet, nem is tudom, melyik tetszik jobban:)


4. Egy kert
Van egy különös ragaszkodásom a természethez annak ellenére, hogy nem tartom magam egy túl élelmes vadonban élő/ kempingező/ hegymászó-túrázó típusnak. Rajongok a szép kertekért és az okos-praktikus megoldásokért odakint:)
Ez annyira okos, és annyira nőcis, és annak ellenére, hogy fillérekből kijön, mégsem kelt ócska, olcsó hatást. 


5. Egy termék
Mivel kisebb kilengésekkel, de főként beauty blognak titulálnám az oldalam, termék tekintetében témánál maradnék:)
A Nars lakkok annyira vonzanak... bár nem hiszem, hogy valaha lenne szívem kiadni ennyi pénzt egy lakkra, és valószínűleg (akárcsak a sminktermékeiknél), itt is a csomagolása a legvonzóbb :D


6. Egy look
Minden apró részletével... valami, ami nagyon egyben van!
A vitorlás szerelések még mindig nagy teret hóditanak, nem tudom eldönteni, hogy csak az teszi, hogy épp ma jöttem haza egy 8 napos vitorlázásból, vagy amúgy is ennyire szeretem ezt az irányzatot... mindenesetre a look részt ma ennek szentelem!
Egyszerű, letisztult tengerész outfit, brutál gyönyörű karkötőáradat és tengerész körmök.

Barna és tengerészkék bőr. Tökéletes!

Minimális(/semmi) smink és napszárította, hullámos tincsek.

Ez az én elképzelésem a tengerész kinézetről! És a tied? ;)


  
Petronella xox

2 megjegyzés:

  1. Szia! :) Díj, neked, itt: http://lakkmatt.blogspot.hu/2013/07/liebster-blog-award-juhesag.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm drága, nagyon szuperek a kérdések, már születik a válaszbejegyzés! :))))

      Törlés